Hyppää pääsisältöön

Paluu linnan juhliin – puhutuimmat hetket yhdessä paketissa

Ohjelma kertaa napakasti itsenäisyyspäivän parhaat palat.
Kristiina Kekäläinen, Mikko "Peltsi" Peltola ja Sami Sykkö palaavat itsenäisyyspäivän tunnelmiin. Ohjelma kertaa napakasti itsenäisyyspäivän parhaat palat. Yle TV1,paluu linnan juhliin

TV1 torstaina 7.12.2017 klo 19.00 – 20.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Paluu Linnan juhliin -ohjelmassa tehdään katsaus itsenäisyyspäivän Linnan juhliin ja sen jatkoille.

Yhdessä studiovieraiden kanssa keskustellaan myös laajemmin suomalaisuudesta ruoan, musiikin, muodin ja tulevaisuuden näkökulmasta.

Studiovieraina ovat muun muassa muotisuunnittelija Katri Niskanen, kulutustutkimuksen professori Mika Pantzar ja keittiömestari Maija Silvennoinen.

Lähetystä juontavat Kristiina Kekäläinen ja Mikko "Peltsi" Peltola. Linnan juhlien säväyttävimpiä asuja analysoi Sami Sykkö. Musiikista vastaa Ylioppilaskunnan Laulajat.

Tuotanto: Yle, 2017.

Kommentit
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.