Hyppää pääsisältöön

Kymppilinja tekee comebackin SuomiLOVEssa

Kymppilinja ja Mariska esiintyvät SuomiLOVEn 4. kaudella
Kymppilinja ja Mariska esiintyvät SuomiLOVEn 4. kaudella SuomiLOVE

Yhtyeen Sami Grönroosille paluu oli paljon enemmän kuin vain yksi esiintyminen: ”Onneksi jäbät jaksoivat potkia hereille!”

Kymppilinjan Sami Grönroos oli kesän kynnyksellä vaikean paikan edessä. Hänen yhtyeensä Kymppilina oli hajonnut vuonna 2012 ja nyt muut bändin jäsenet kysyivät, lähtisikö Samikin mukaan esiintymään uudelleen. Kymppilinjaa oli nimittäin kysytty mukaan SuomiLOVEen.

”Epäröin aluksi, sillä kevät oli ollut mulle todella raskas. Olin suoraan sanottuna masentunut, mutta onneksi jäbät alkoivat potkia hereille”, Sami kertoo nyt.

Kun Sami sai kuulla, millaiseen tarinaan Minä-biisi liittyy, hän tajusi että nyt ollaan tärkeän asian äärellä. Lopulta hän päätti rohkaistua ja lähteä mukaan.

”Se tarina on niin diippi ja itsekin olen ollut syvissä vesissä. Biisiin liittyvä tarina on jotain ihan muuta, ja jos mä voin jollain tavalla tuoda jotain hyvää edes vähän, olen kiitollinen siitä."

"Tämä oli juuri oikea formaatti tehdä paluu, ja myös mulle se teki lopulta todella hyvää”, Sami paljastaa.

SuomiLOVEn neloskauden ensimmäisessä jaksossa siis nähdään, kuinka Kymppilinja tekee kuin tekeekin comebackin.

”Aluksi piti miettiä, että mites lavalla taas ollaankaan. En osaa yhtään sanoa, miten esitys meni”, Sami nauraa.

Jokainen voi tarkistaa SuomiLOVEn jaksosta, että Sami voi olla rauhallisin mielin: Esitys on upea. Ja mikä vielä tärkeämpää, se poiki ennen kaikkea Samille paremman olon.

”Aloimme myös jutella jäbien kanssa, pitäisikö keikkoja tehdä enemmänkin. Tällä hetkellä SuomiLOVE-esitys on kuitenkin sellainen once in a lifetime -juttu”, Sami sanoo hymy äänessään.

Katso SuomiLOVEn 4. kauden avausjakso!

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!