Hyppää pääsisältöön

Kymppilinja tekee comebackin SuomiLOVEssa

Kymppilinja ja Mariska esiintyvät SuomiLOVEn 4. kaudella
Kymppilinja ja Mariska esiintyvät SuomiLOVEn 4. kaudella SuomiLOVE

Yhtyeen Sami Grönroosille paluu oli paljon enemmän kuin vain yksi esiintyminen: ”Onneksi jäbät jaksoivat potkia hereille!”

Kymppilinjan Sami Grönroos oli kesän kynnyksellä vaikean paikan edessä. Hänen yhtyeensä Kymppilina oli hajonnut vuonna 2012 ja nyt muut bändin jäsenet kysyivät, lähtisikö Samikin mukaan esiintymään uudelleen. Kymppilinjaa oli nimittäin kysytty mukaan SuomiLOVEen.

”Epäröin aluksi, sillä kevät oli ollut mulle todella raskas. Olin suoraan sanottuna masentunut, mutta onneksi jäbät alkoivat potkia hereille”, Sami kertoo nyt.

Kun Sami sai kuulla, millaiseen tarinaan Minä-biisi liittyy, hän tajusi että nyt ollaan tärkeän asian äärellä. Lopulta hän päätti rohkaistua ja lähteä mukaan.

”Se tarina on niin diippi ja itsekin olen ollut syvissä vesissä. Biisiin liittyvä tarina on jotain ihan muuta, ja jos mä voin jollain tavalla tuoda jotain hyvää edes vähän, olen kiitollinen siitä."

"Tämä oli juuri oikea formaatti tehdä paluu, ja myös mulle se teki lopulta todella hyvää”, Sami paljastaa.

SuomiLOVEn neloskauden ensimmäisessä jaksossa siis nähdään, kuinka Kymppilinja tekee kuin tekeekin comebackin.

”Aluksi piti miettiä, että mites lavalla taas ollaankaan. En osaa yhtään sanoa, miten esitys meni”, Sami nauraa.

Jokainen voi tarkistaa SuomiLOVEn jaksosta, että Sami voi olla rauhallisin mielin: Esitys on upea. Ja mikä vielä tärkeämpää, se poiki ennen kaikkea Samille paremman olon.

”Aloimme myös jutella jäbien kanssa, pitäisikö keikkoja tehdä enemmänkin. Tällä hetkellä SuomiLOVE-esitys on kuitenkin sellainen once in a lifetime -juttu”, Sami sanoo hymy äänessään.

Katso SuomiLOVEn 4. kauden avausjakso!

 • Pidennettyä musiikin ja rakkauden iloa

  SuomiLOVEn 6. jakson biisien pitemmät versiot

  Onneksi olkoon, olet löytänyt tiesi SuomiLOVEn 6. jakson pidempien versioiden äärelle! Mukana Karri Koira, Elias Kaskinen & Päivänsankarit, Laura Närhi, Kaija Koo, Veeti Kallio, Maija Vilkkumaa sekä tietysti Osmo Ikonen, Johanna Iivanainen ja LOVEband!

 • Kolme syöpää kohdannut perheenäiti: ”Katkeraksi en rupea”

  Elämän myllerykset vahvistaneet Päivin ja Maken suhdetta

  Päivin elämä ei ole suostunut noudattamaan käsikirjoitusta missään vaiheessa, mutta rakas Make on ollut aina tukena kuin peruskallio. ”Elämäni ei ole ikinä noudattanut minkään valtakunnan käsikirjoitusta, vaikka olen niitä koittanut useita kirjoittaa vuosien saatossa. Jäin linja-auton alle vuonna 1980. Olin silloin 16-vuotias ja lähdössä luokkaretkelle.

 • Pidempään ja hartaammin SuomiLOVEn vitosjaksoa

  Tästä jutusta löytyy pidemmät versiot jakson biiseistä

  Tästä jutussa mukana linkit täyspitkiin versioihin SuomiLOVEn vitosjaksossa nähdyistä biiseistä. Mukana muun muassa Mikko Alatalo, Atomirotta, Pete Parkkonen, Egotrippi sekä tietysti Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen.