Hyppää pääsisältöön

Nenäliinat esille! Ruutuun palaavan SuomiLOVEn huipentaa Cheek, joka yllättää ensimmäistä kertaa suosikkiohjelmassa

Cheek saa faninsa kyyneliin.

Ylen suosikkisarja SuomiLOVE jatkuu. Ohjelma tunnetaan koskettavista tarinoista ja hienoista sovituksista. Tällä kaudella ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa Ultra Bra, Mariska ja **Cheek.

Ultra Bra SuomiLOVEssa. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX

Cheekin fani Reetta kärsi aikoinaan yllättävistä jalkakivuista räppärin keikan jälkeen. Kivut jatkuivat kovina pitkään, joten Reetta meni tutkimuksiin. Selvisi, että hänellä on leukemia. Tyttö joutui kuukaudeksi sairaalaan. Siellä häntä lohdutti idolinsa musiikki ja kiertuepaita. Siksi Reetan vanhemmat halusivat yllättää tyttärensä SuomiLOVEssa juuri Cheekin esityksellä.

SuomiLOVEn tyyli on salaperäinen. Reettaa hämätään jaksossa virtuaalilaseilla. Kun lasit otetaan pois, Cheek sanoo Reetan edessä:

- Moikka Reetta! Mä haluaisin esittää sulle yhden biisin, joka on kuulemma sulle tosi tärkeä.

Fani häkeltyy räppärin sanoista ja puhkeaa kyyneliin jo ennen kuin biisi lähtee kunnolla käyntiin. Cheek esittää Kuka muu muka -albumilta tunteikkaan Niille joil on paha olla -kappaleensa jousien säestyksellä.

Lopuksi Cheek esittää saman biisin vielä SuomiLOVEn studiossa ja halaa Reettaa biisin päätteeksi katsomossa.

Terhi Kokkonen SuomiLOVEssa bändinsä Ultra Bran kanssa. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX
SuomiLOVEn juontavat Mikko Leppilampi ja Jenni Pääskysaari. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX
LOVEband. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX
Cheek SuomiLOVEssa. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX