Hyppää pääsisältöön

Emma-ehdokkaat on julkistettu: Eniten ehdokkuuksia saivat Haloo Helsinki!, JVG ja Antti Tuisku - Reino Nordin ensimmäistä kertaa ehdolla

Maamme suurin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala järjestetään jälleen 3. helmikuuta.

JVG ja Cledos Emma-Gaalan pressissä. // Kuva: Juuli Aschan / YleX

Eniten ehdokkuuksia kahmivat Haloo Helsinki!, JVG ja Antti Tuisku, jotka kaikki saavat jännittää pystiä kuudessa eri sarjassa. Pitkän uran tehnyt Reino Nordin puolestaan sai ensimmäiset Emma-ehdokkuutensa vasta nyt. Hän on ehdolla peräti viidessä kategoriassa. Lisäksi Nordinin Antaudun-hitti on vuoden striimatuin kotimainen kappale.

Nelli Matula // Kuva: Juuli Aschan/YleX

Kiinnostavimpiin kategorioihin kuuluu jälleen Vuoden tulokas -sarja, jossa tänä vuonna ovat ehdolla erittäin lupaavat artistit Aleksanteri Hakaniemi, Leo, Nelli Matula, Cledos sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Katso kaikki ehdokkaat täältä.

Leo // Kuva: Juuli Aschan/YleX

Tänä vuonna ehdokkaaksi päästäkseen on pitänyt julkaista vähintään kolme kappaletta tai albumi kuluneen vuoden aikana, poislukien vuoden biisi ja vuoden video -sarjat, joissa yksikin julkaisu on riittävä ehdokkuuteen. Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella lauantaina 3. helmikuuta klo 20 alkaen. 

Gaalassa esiintyvät muun muassa Antti Tuisku, Evelina, Haloo Helsinki!, JVG, Popeda sekä Sunrise Avenue.

Haloo Helsinki! // Kuva: Juuli Aschan/YleX

Korjattu 12.12.: Reino Nordin sai viisi ehdokkuutta, eikä neljä.