Hyppää pääsisältöön

Rockstar-hitillään tänä syksynä hurmannut Post Malone tähdittää Blockfestiä

Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen festivaalipuistossa 17.-18. elokuuta järjestettävä Blockfest on julkistanut ensimmäiset artistit.

Post Malone // Kuva: Blockfest

Pohjoismaiden suurin hip hop -festivaali on kiinnittänyt yhdysvaltalaisartistit Post Malonen sekä Lil Pumpin osaksi ohjelmistoaan. Lipunmyynti alkaa perjantaina 15. joulukuuta klo 9:00.

Post Malone on noussut tänä syksynä maailman kuunnelluimpien artistien joukkoon Rockstar-hittisinglellään, joka on ollut iso hitti myös Suomessa. Biisi on keikkunut striimauslistojen kärjessä koko syksyn ajan.

New Yorkissa syntyneen, mutta Texasissa varttuneen artistin muihin hitteihin kuuluvat muun muassa Congratulations sekä White Iverson. Blockfest toi Post Malonen uutena tulokkaana ensimmäistä kertaa Suomeen kesällä 2016. Sen jälkeen artisti on nähty myös Helsingin Tavastialla ja Lahden Summer Upissa. Nyt räppäri palaa Suomeen aiempaa huomattavasti suurempana tähtenä.

Lil Pump juhlii synttäreitään Blockfesteillä

Miamista kotoisin oleva Lil Pump puolestaan lukeutuu tämän vuoden merkittävimpiin rap-tulokkaisiin. SoundCloudin kautta suuria kuuntelumääriä saanut artisti solmi levytyssopimuksen Warner Musicille vain 16-vuotiaana, julkaisi kaupallisen Lil Pump -debyyttimixtapensa 17-vuotiaana ja täysi-ikäistyy nyt Blockfest -viikonloppuna. Billboardin listakolmoseksi singahtaneen levyn tunnetuin hitti on Gucci Gang, jonka musiikkivideo on kerännyt alle kahdessa kuukaudessa jo yli 160 miljoonaa näyttökertaa. Blockfestin keikka on Lil Pumpin ensimmäinen Suomessa.

Kansainvälisten huippunimien ohella Blockfestin artistikattaukseen on kiinnitetty PME Recordsin nuori lupaus Cledos, Post Malonen hitistä hiljattain hienon coverin tehnyt monilahjakkuus Reino Nordin, huippusuosittu hip hop -yhtye Gasellit sekä rapin Suomen mestarinakin tunnettu Gettomasa. Lisää esiintyjiä julkaistaan alkuvuoden sekä kevään mittaan.

Järjestyksessään yhdennentoista Blockfestin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterin sekä Tiketin kautta perjantaina 15. joulukuuta klo 9.

YleX on tapahtuman mediakumppani.

Lisäys 12.12.: Juttuun lisätty vielä esiintyminen myös Summer Upissa.