Hyppää pääsisältöön

Siperiaan, rakkaani – road movie pohjoisen tundralta

Eläkeläispariskunta matkustaa vielä kerran vaikeisiin oloihin Siperan tundralle.
Hantikylän pikkupoika odottaa matkaan lähtöä. Eläkeläispariskunta matkustaa vielä kerran vaikeisiin oloihin Siperan tundralle. Yle TV1,Siperiaan rakkaani

TV1 maanantaina 18.12.2017 klo 00.15 - 01.25
Yle Areenassa 30 päivää

Siperiaan, rakkaani on lämminhenkinen road movie eläkeläispariskunnasta, joka matkustaa viimeisen kerran vaikeisiin oloihin rakastamalleen Siperian tundralle.

Pariskunta voittaa ikääntymisen tuomat vaikeudet, jotta he saavat vielä kokea pysähtyneen ajan ja luonnollisen elämäntavan poropaimentolaisten vieraana.

Käsikirjoitus: Peter Flinckenberg ja Samu Heikkilä. Ohjaus ja kuvaus: Peter Flinckenberg. Leikkaus: Samu Heikkilä. Musiikki: Olga Shishkina. Äänisuunnittelu: Janne Laine. Tuotanto: Avanton Productions, 2017

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.