Hyppää pääsisältöön

Vieraana Big in Finland: Vesa-Matti Loiri -imitaatio ei purrut Jenkeissä

Big in Finland -sarjan stand up -koomikot Pietari Vihula, Henric Chezek sekä ohjaaja Mika Niva kävivät YleX Aamu -ohjelmassa Vikin ja Köpin juttusilla.

Mika Niva, Pietari Vihula ja Henric Chezek // Kuva: Promokuva

Big in Finland -sarjassa seurataan, kun Pietari Vihula ja Henric Chezek vievät suomalaista komiikkaa Yhdysvaltoihin. Huumori on universaalia, mutta perinteiset suomalaisuutta kuvaavat vitsit eivät aina aukea ulkomailla.

Kuuntele haastattelu alta:

  • Versaille-yhtye: “bändimusiikki on nousemassa ja me ajetaan sitä junaa”

    Versaille julkaisi tänään uuden kappaleensa Eka.

    Turkulainen Versaille tuli tammikuussa YleX:lle tutuksi, kun uuden musiikin ohjelmien Anne Lainto ja Ida Karimaa valitsivat sen viikon Nosteessa bändiksi. Tänään uuden Eka-sinkun julkaissut Elektropoppia soittava yhtye uskoo bändimusiikin toisen aallon olevan tuloillaan, vaikka viime vuosina esimerkiksi DJ:t, räppärit ja yksittäiset solistit ovatkin yleistyneet soittolistoilla ja keikkalavoilla