Hyppää pääsisältöön

Olavi Uusivirta järjestää maailmanluokan bileet huonekalukaupassa – SuomiLOVE-esiintyminen saa robotinkin tanssimaan, vaikka se ei osaa

Olavi Uusivirta huipentaa SuomiLOVEn uuden kauden toisen jakson. Jaksossa on mukana myös Haloo Helsinki!.

Ylen suosikkisarja SuomiLOVE jatkuu. Ohjelma tunnetaan koskettavista tarinoista ja hienoista sovituksista. Tällä kaudella ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Kauden toisessa jaksossa nähdään muun muassa Olavi Uusivirta ja Haloo Helsinki!.

Tuttuun tapaan SuomiLOVE-jakson aikana tunteet vaihtelevat koskettavista hetkistä riemuun.

Yksi jakson liikuttavimmista hetkistä on se, kun Hennan isä Simo haluaa yllättää syöpään sairastuneen tyttärensä Haloo Helsingin Vapaus käteen jää -vedolla.

Henna purskahtaa heti itkuun, kun hän kuulee omaa häätanssiaankin tahdittaneen kappaleen.

- Olihan se jännäa. Menin sanattomaksi. Itku pääsi. En olisi ikinä uskonut, että mulle tällaista järjestetään. Se oli aivan mahtavaa, Henna sanoo esityksen jälkeen.

Noora puolestaan yllättää tyttöystävänsä Ilonan SuomiLOVEssa viemällä rakkaansa huonekaluostoksille. Shoppailureissu muuttuukin Olavi Uusivirran huikeaksi keikaksi, jossa on mukana valtava määrä tanssijoita ja robotti!

Lopuksi Olavi Uusivirta esittää saman biisin eli Tanssit vaikka et osaa -kappaleen vielä SuomiLOVEn studiossa ja halaa Ilonaa biisin päätteeksi katsomossa.