Hyppää pääsisältöön

Oliko erosi todellista draamaa? Kerro tarinasi nimettömänä uutta sarjaa varten

Taiteellinen kaksoismuotokuva miehestä ja naisesta makaamassa mustan harson keskellä.
Taiteellinen kaksoismuotokuva miehestä ja naisesta makaamassa mustan harson keskellä. Kuva: Selenit / Shutterstock.com parisuhde,Vaakakapina,Jenny+,avoero

Kuinka sinun erosi sujui? Olitko lapsellinen, epätoivoinen, kohtuuton vai lamaannuitko, karkasit ja kielsit kaiken? Vaikka eroprosessi on pitkä, jokaisessa erossa on se yksi tarkka hetki jolloin ymmärtää, että nyt se on tapahtuu. Kerro meille siitä!

Ero on yksi vaikeimmista asioista ihmisen elämässä, ja se saa meidät usein käyttäytymään kuin pahaiset kakarat. Eikä se ole ihme. Ero on kuin uusi murrosikä, jolloin kaikki keskeiset elementit punnitaan elämässä uudestaan. Yle etsii todellisia erotarinoita uuden sarjansa pohjaksi. Tarkoituksena on toteuttaa saapuneiden tarinoiden pohjalta lyhytdraamasarja.

Kirjoita meille erostasi ja kerro, mitä eron hetkellä tapahtui ja mitä sanoitte toisillenne. Olitko harkinnut eroa kauan vai tuliko se yllätyksenä? Mitä ajattelit, teit ja tunsit tuolloin – entä nyt?

Lähetä tarinasi osoitteeseen erotarinoita@yle.fi 29.1.2018 mennessä. Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina