Hyppää pääsisältöön

Flinkkilä & Tastula – koskettavia kohtaamisia

Anne Flinkkilä ja Maarit Tastula palaavat ruutuun uudessa keskusteluohjelmassa.
Anne Flinkkilä ja Maarit Tastula palaavat ruutuun uudessa keskusteluohjelmassa. Anne Flinkkilä ja Maarit Tastula palaavat ruutuun uudessa keskusteluohjelmassa. Yle TV1,Flinkkilä & Tastula

TV1 lauantaisin 13.1. - 12.5.2018 klo 17.10 - 18.00, uusinta sunnuntaisin klo 9.05
Katsottavissa Yle Areenassa

Ihmisen tarpeista suurin on olla ihminen ihmiselle. Uudessa keskusteluohjelmassa Flinkkilä & Tastula ihmiset kohtaavat – silloinkin, kun asiat saattavat riidellä.

Koskettavia tarinoita

Kaksi palkittua ammattilaista, toimittajat Anne Flinkkilä ja Maarit Tastula yhdistävät voimansa ja palaavat vuoroviikoin ruutuun uusien vieraidensa kanssa. Merkityksellisiä hetkiä, voimallisia tarinoita, vähän uutta, vähän vanhaa ja rohkeutta tulla lähelle.

Ensimmäisissä lähetyksissä vieraina ovat kirjailija Sirpa Kähkönen, rauhanneuvottelija Hussein al-Taee ja hänen ensimmäinen opettajansa Maisa Istolainen, kapellimestari Santtu-Matias Rouvali sekä Hyvinkäällä 5 vuotta sitten haavoittunut poliisi Heidi Foxell ja hänen poliisikaverinsa Tuomas Pelkonen.

Vaativalle yleisölle

"Olen ollut tekemässä Inhimillinen tekijä -ohjelmaa 20 vuotta ja kun sen lopettamisesta ilmoitettiin, moni katsoja on surrut asiaa suuresti. Myös Maaritia on kaivattu ruutuun takaisin", kertoo ohjelman tuottaja Anne Flinkkilä.

"Omasta puolestani olen onnellinen siitä, että merkityksellinen ja pohdiskeleva sisältö saa nyt jatkua, vähän eri paketissa ja eri muodossa, kuitenkin samalle fiksulle ja vaativalle yleisölle."

Aikaa kuunnella, olla läsnä

Flinkkilän mukaan hyvät tarinat koskettavat aina, ne ovat sekä yksityisiä että yhteiskunnallisia.

"Maaritin kanssa olemme erilaisia tekijöitä, mutta myös meillä on monta yhdistävää asiaa, halu kohdata ja kuunnella, olla läsnä. Meillä on ohjelmassa aikaa ja tällaisena keskeytysten kulttuurin kulta-aikana haluamme vaalia myös tärkeiden asioiden äärelle pysähtymisen merkitystä", Flinkkilä luonnehtii.