Hyppää pääsisältöön

Hiljainen todistaja – 17. kaudella tutkijatiimille uusi päällikkö

Hiljainen todistaja -sarjasta esitetään uudet 17. ja 18. kauden jaksot.
Jack Hodgson (David Caves, vas.), Nikki Alexander (Emilia Fox) ja Thomas Chamberlain (Richard Lintern). Hiljainen todistaja -sarjasta esitetään uudet 17. ja 18. kauden jaksot. Kuva: BBC 2013 Hiljainen todistaja,Yle TV1

TV1 perjantaisin 22.12.2017 - 23.2.2018 klo 22.00 - 23.00 (17. tuotantokausi)
Yle Areenassa 7 päivää

Suosikkisarjan Hiljainen todistaja (16) tapahtumat saivat 16. tuotantokauden päätteeksi dramaattisen käänteen. Tehtävä Afganistanissa osoittautui kohtalokkaaksi, ja Lyell Centreä kohtasi vakava menetys.

Miten kuolinsyyntutkijat selviävät uudesta tilanteesta? Sitä seurataan sarjan uudella 17. tuotantokaudella. Aikaisemmin ilmoitettu 18. kausi siirtyy esitettäväksi myöhemmin.

Surutyön jälkeen

Kuolinsyyntutkijat Nikki Alexander (Emilia Fox) ja Jack Hodgson (David Caves) sekä Jackin avustaja Clarissa Mullery (Liz Carr) alkavat surutyön jälkeen pikkuhiljaa sopeutua arkeen.

Uudet työtehtävät, hämmentävä perhesurma ja kuuluisan jalkapalloilijan yhdistäminen lapsenvahdin raakaan murhaan antavat kosolti ajattelemisen aihetta.

Uusi päällikkö yllättää

Totuteltavaa on myös uudessa päällikössä. Ryhmää ryhtyy vetämään kuolinsyyntutkija Thomas Chamberlain (Richard Lintern). Ensikohtaaminen on hieman hyinen, ja käy selväksi, että miehestä ei ehkä ole diplomaatiksi.

Silent Witness. Sarjan alkuperäisidea: Nigel McCrery. Musiikki: Sheridan Tongue. Tuotanto: BBC, Britannia 2013 - 2014.

Kommentit