Hyppää pääsisältöön

Kotiin takaisin – hittisarjan jännittävä uusi 5. kausi

Australialaisen suosikkisarjan Kotiin takaisin tutut hahmot jatkavat elämäänsä viidennen kauden uusissa jaksoissa.
Australialaisen suosikkisarjan Kotiin takaisin tutut hahmot jatkavat elämäänsä viidennen kauden uusissa jaksoissa. Yle TV1,Kotiin takaisin

TV1 maanantaista perjantaihin 5. - 22.1.2018 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 10.00
Yle Areenassa 7 päivää

Australialainen hittisarja Kotiin takaisin (12) palaa ruutuun viidennen tuotantokauden uusin jaksoin. Tuttujen hahmojen elämänmenoa Ash Parkin kartanon mailla seurataan 12 jakson verran. Lisääkin on luvassa, sillä sarjaan on tulossa kuudeskin kausi.

Sarah ja George eri osoitteissa

Viidennen kauden tapahtumat alkavat vuodesta 1958, eli neljä vuotta sen jälkeen, mihin neljännellä kaudella jäätiin.

Sarah Adamsin (Marta Dusseldorp) ja George Blighin (Brett Climo) David-pojasta on kasvanut hurmaava pikkumies, mutta pojan vanhemmat elävät pakon edessä edelleen eri katon alla.

Mielisairaalaan suljettu Regina Bligh (Jenni Baird) on estänyt toisiaan rakastavien Sarahin ja Georgen virallistamasta suhdettaan, mutta nyt maailmalta kuuluu kummia.

George saa soiton mielisairaalan lääkäriltä. Reginan ilmoitus vetää monen hiljaiseksi.

Maailma ei ole valmis

Kaatuneiden muistojuhlassa sattuu parikin pientä välikohtausta, jotka vaikuttavat Sarahin elämään. Hänen tukeaan tarvitaan kipeämmin kuin koskaan, sillä maailma ei ole valmis vaikka niin moni tahtoo pelkkää hyvää toisilleen.

Uskonto, rotu, elämänkatsomus ja seksuaalisuus – siinä liuta asioita, jotka jakavat ihmisiä voimakkaasti 1950-luvun Australiassa.

Sarjan hahmoista ovat mukana myös Elizabeth Goddard (Noni Hazlehurst), Douglas Goddard (Robert Coleby), tohtori Jack Duncan (Craig Hall), Anna Bligh (Abby Earl), Olivia Bligh (Arianwen Parkes-Lockwood), James Bligh (David Berry), tohtori Henry Fox (Tim Draxl), Doris Collins (Deborah Kennedy), Roy Briggs (Frankie J. Holden) ja Carolyn Duncan (Sara Wiseman).

A Place to Call Home. Alkuperäisidea ja käsikirjoitus: Bevan Lee. Tuotanto: Seven Network, Australia, 2017.

Kommentit