Hyppää pääsisältöön

JVG räjäyttää SuomiLOVE-tunnelman kattoon – kuka olisi uskonut, että Fäijönii voi olla rakkauslaulu?

Kun JVG esiintyy SuomiLOVEssa, se on Fäijönii.

JVG tuo aivan uudenlaista energiaa herkkään ja rakkaudentäyteiseen musiikkiohjelmaan, joka huipentuu Samu Haberin ja Higher Ground -kuoron väliseen laulubattleen.

Ylen suosikkisarja SuomiLOVE jatkuu. Ohjelma tunnetaan koskettavista tarinoista ja hienoista sovituksista. Tällä kaudella ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Kauden kolmannessa jaksossa nähdään muun muassa JVG, Sunrise Avenue ja Happoradio.

Heti jakson aluksi Jenna järjestää miehelleen Michalille jättiyllätyksen, joka saa miehen kyyneliin. Jenna osoittaa kiitollisuutensa miehelleen, joka on muuttanut Suomeen heidän rakkautensa takia. Yllätyksen kruunaa JVG:n _Faijönii-_esitys, jossa vierailee Mikael Gabriel.

Ilta huipentuu Meerin tyttärelleen Riikalle järjestämään ihanaan äiti-tytär-päivään, jossa noustaan pienkoneella taivaalle. Isoin yllätys odottaa kuitenkin maan tasalla.

Riikka huokaa syvään heti, kun hän näkee idolinsa Samu Haberin tervehtimässä iloisesti kitara kädessään. Sunrise Avenuen keulakuva esittää yksin kitaroineen Lifesaver-biisin Riikan pitäessä rakasta äitiään kädestä kiinni.

Biisi huipentuu studiossa Samu Haberin ja Higher Ground -kuoron väliseen laulubattleen, jota säestää koko Sunrise Avenue -bändi.

Mikael Gbariel ja Jenni Pääskysaari // Kuva: Nelli Kenttä/YleX
Mikael Gabriel SuomiLOVEssa. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX
LOVEband. // Kuva: Nelli Kenttä/YleX
 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.