Hyppää pääsisältöön

Raappana järjestää ikimuistoiset kolmekymppiset faneilleen ja Apulanta huipentaa SuomiLOVEn

Mikä voisi olla fanille ikimuistoisempaa kuin idolin järjestämät yllätyssynttärit?

Ylen suosikkisarja SuomiLOVE jatkuu. Ohjelma tunnetaan koskettavista tarinoista ja hienoista sovituksista. Tällä kaudella ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Tällä kertaa musiikkiohjelmassa nähdään muun muassa Raappana ja Apulanta.

Raappanan _Kotipoika-_kappale on ystävyyden ylistys Mikalle ja Henrille, jotka juhlivat ennakkoon kolmekymppisiään SuomiLOVEssa. Pitkä ja välillä myrskyinenkin ystävyys on lujittunut entisestään musiikin avulla.

Jakson päättää Apulanta, joka esiintyy niin Merjan työkavereilleen järjestämässä yllätyksessä virkistyspäivänä kuin SuomiLOVEn studiossakin. Ilta huipentuu Apulannan Valot pimeyksien reunoilla -hittiin.

Lue myös:

Nenäliinat esille! Ruutuun palaavan SuomiLOVEn huipentaa Cheek, joka yllättää ensimmäistä kertaa suosikkiohjelmassa