Hyppää pääsisältöön

Tätä et kokenut televisiossa: Pidemmät versiot nelosjakson biiseistä!

Jäikö tv-lähetyksen jälkeen pieni SuomiLOVE-nälkä? Hyvä, sillä täältä löydät pidemmät versiot 4. jaksossa koetuista biiseistä! Mukana muun muassa Apulanta, Lauri Tähkä, Katri Helena, Emma Salokoski ja Pentti Hietanen.

  • Pidennettyä musiikin ja rakkauden iloa

    SuomiLOVEn 6. jakson biisien pitemmät versiot

    Onneksi olkoon, olet löytänyt tiesi SuomiLOVEn 6. jakson pidempien versioiden äärelle! Mukana Karri Koira, Elias Kaskinen & Päivänsankarit, Laura Närhi, Kaija Koo, Veeti Kallio, Maija Vilkkumaa sekä tietysti Osmo Ikonen, Johanna Iivanainen ja LOVEband!

  • Kolme syöpää kohdannut perheenäiti: ”Katkeraksi en rupea”

    Elämän myllerykset vahvistaneet Päivin ja Maken suhdetta

    Päivin elämä ei ole suostunut noudattamaan käsikirjoitusta missään vaiheessa, mutta rakas Make on ollut aina tukena kuin peruskallio. ”Elämäni ei ole ikinä noudattanut minkään valtakunnan käsikirjoitusta, vaikka olen niitä koittanut useita kirjoittaa vuosien saatossa. Jäin linja-auton alle vuonna 1980. Olin silloin 16-vuotias ja lähdössä luokkaretkelle.

  • Pidempään ja hartaammin SuomiLOVEn vitosjaksoa

    Tästä jutusta löytyy pidemmät versiot jakson biiseistä

    Tästä jutussa mukana linkit täyspitkiin versioihin SuomiLOVEn vitosjaksossa nähdyistä biiseistä. Mukana muun muassa Mikko Alatalo, Atomirotta, Pete Parkkonen, Egotrippi sekä tietysti Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen.