Hyppää pääsisältöön

Haluatko omalaatuiselle matkalle Suomessa?

Yleisö vinkkasi meille parhaat matkakohteensa, ja Egenland on kerännyt niistä yli 100 tälle kartalle. Valitse suosikkisi ja aloita seuraavan kotimaan reissun suunnittelu tai lähde matkaan vaikka heti vain napin painalluksella!

Joidenkin kohteiden aukioloissa ja järjestelyissä on tapahtunut muutoksia koronatilanteen vuoksi. Ajantasaiset aukiolo- ja muut tiedot kannattaa tarkistaa kunkin kohteet kotisivuilta. Muistathan myös seurata viranomaisten tiedotusta ja suosituksia kotimaan matkailun turvallisuudesta.

Haluatko ehdottaa matkakohdetta? Kerro vinkkisi täällä.

Egenland

Yleisö luo Egenlandin
Egenland on kaksikielinen kulttuurimatkailuohjelma ja matkaopas, joka esittelee teidän, yleisön, lähettämien matkavinkkien parhaimmistoa. Egenland on vastaanottanut jo yli 4000 yleisövinkkiä. Ohjelman nettimatkaoppaasta löydät niistä yli 100.

Onko sinulla jokin mielipaikka, josta koko Suomen tulisi tietää? Jaa vinkkisi Egenland-toimituksen kanssa vinkkilomakkeella, osoitteessa egenland@yle.fi tai lähetä viesti toimitukselle instagramissa.

Egenland on kaikille
Koe ainutlaatuinen maamme seuraavilla alustoilla:

Oletko kiinnostunut vaihtamaan vinkkejä yllättävistä reissukohteista Suomessa? Silloin olet lämpimästi tervetullut facebookryhmään Poikkea polulta/På andra vägar. Ryhmää ylläpitää Egenland-toimitus.

Lisää ohjelmasta