Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Raja – Missä kulkevat rakkauden rajat?

Kolmiosainen draamasarja Raja pohtii elämän suuria kysymyksiä. Pääroolissa nähdään mm. Kaija Pakarinen.
Anja Aropalo (Kaija Pakarinen) on antanut miehelleen lupauksen. Kolmiosainen draamasarja Raja pohtii elämän suuria kysymyksiä. Pääroolissa nähdään mm. Kaija Pakarinen. Yle TV1,Kaija Pakarinen,Kotikatsomo: Raja

TV1 sunnuntaisin 7. - 21.1.2018 klo 21.05 - 22.00, uusinta maanantaisin n. klo 23.55
Yle Areenassa 30 päivää

Kirjallisuuden professori Anja Aropalo (Kaija Pakarinen) on antanut Alzheimerin tautia sairastavalle miehelleen (Seppo Pääkkönen) lupauksen.

Anja auttaa miestä kuolemaan sitten, kun tämä ei enää muista. Nyt hänen pitäisi lunastaa lupauksensa.

Kolmiosainen draamasarja Raja (12) perustuu kirjailija Riikka Pulkkisen samannimiseen menestysromaaniin. Tv-sarja kysyy elämän suuria kysymyksiä. Missä on rakkauden ja vastuun raja, missä halun ja rakkauden raja? Missä ovat lain, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden väliset rajat?

Kolmiosainen draamasarja Raja pohtii elämän suuria kysymyksiä. Pääroolissa nähdään mm. Kaija Pakarinen.
Lukioikäinen Mari (Linda Tuomenvirta) janoaa uusia kokemuksia. Kolmiosainen draamasarja Raja pohtii elämän suuria kysymyksiä. Pääroolissa nähdään mm. Kaija Pakarinen. Yle TV1,Kotikatsomo: Raja
Kolmiosainen draamasarja Raja pohtii elämän suuria kysymyksiä. Pääroolissa nähdään mm. Kaija Pakarinen.
Julian (Antti Luusuaniemi) and Jannika (Minka Kuustonen). Kolmiosainen draamasarja Raja pohtii elämän suuria kysymyksiä. Pääroolissa nähdään mm. Kaija Pakarinen. Yle TV1,Antti Luusuaniemi,Minka Kuustonen,Kotikatsomo: Raja

Aikuisten kummallinen maailma

Anjan pikkusiskon Maritan (Maria Heiskanen) lukioikäinen tytär Mari (Linda Tuomenvirta) kokeilee siipiään elämässä ja janoaa uusia kokemuksia.

Äidinkielen opettaja Julian (Antti Luusuaniemi) näkee Marin erityisenä. Julianin kuusivuotiasta tytärtä Annia (Aurora Haakana) ihmetyttää aikuisten kummallinen maailma. Miten äiti Jannika (Minka Kuustonen) on selvillä tilanteesta?

Hoitokodissa Anja törmää itseään nuorempaan yliopiston tutkijaan Johannekseen (Jani Karvinen). Anja pelästyy omia tunteitaan Johannesta kohtaan.

Käsikirjoitus: Daniela Hakulinen. Ohjaus: Hanna Maylett. Tuotanto: Yle / SVT / RUV. Suomi, Ruotsi, Islanti, 2014. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2014.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.