Hyppää pääsisältöön

Poldark – oikeamielinen Ross käy kolmannella kaudella kohti uusia myrskyjä

Cornwallin maisemiin sijoittuva draamasarja palaa uusin jaksoin. Pääroolissa Aidan Turner ja Eleanor Tomlinson.
Aidan Turner ja Eleanor Tomlinson. Cornwallin maisemiin sijoittuva draamasarja palaa uusin jaksoin. Pääroolissa Aidan Turner ja Eleanor Tomlinson. Poldark,Yle TV1

TV1 sunnuntaisin 8.12.2019 - 1.3.2020 klo 15.50 - 16.50 (3. kausi uusintana) ja 8.3. - 26.4.2020 (4. kausi uusintana), Areenassa

Miten Namparan isäntä, oikeamielinen Ross Poldark (Aidan Turner) käy uusiin taisteluihin ja vastoinkäymisiin? Miten avioliitto Demelza-vaimon (Eleanor Tomlinson) kanssa sujuu?

Ykkönen esittää uusintana Cornwallin maisemiin sijoittuvan suosikkisarjan Poldarkin (12) kolmannen ja neljännen tuotantokauden.

Ikuinen kostonhenki, George Warleggan (Jack Farthing), on jo kaapannut Rossilta lähes kaiken mitä hän kaipaa. Jokainen tilaisuus hyvään, jota Rossille tarjotaan, pitää saada estettyä.

Leskeksi jäänyt Elizabeth (Heida Reed) on Georgen vaimona ja odottaa parin ensimmäistä yhteistä lasta. Riittääkö tämäkään pankkiirille? Kopealle miehelle taitaa sanailussa pärjätä vain vanha Agatha-täti (Caroline Blakiston).

Rakkautta ja onnenhetkiä

Cornwallissa ihmiset ovat tiukoilla ja moni näkee nälkää. Rossin ja Demelzan lähipiirissä etsitään rakkautta, ja koetaan pieniä onnenhetkiä.

Saavatko rakastavaiset, Caroline Penvenen (Gabriella Wilde) ja Dwight Enys (Luke Norris), toisensa? Kestääkö Demelzan ja Rossin liitto elämän myrskyissä? Tuleeko Elizabeth onnelliseksi Warlegganin rinnalla?

Sarjan muita hahmoja Morwenna Chynoweth (Ellise Chappell), Sam Carne (Tom York), Drake Carne (Harry Richardson), Ray Penvenen (John Nettles) ja Prudie Paynter (Beatie Edney).

Poldark. Käsikirjoitus: Graham Winstonin romaaneista tv-sarjaksi sovittanut Debbie Horsfield. Tuotanto: BBC/Mammoth Screen/Masterpiece, Britannia 2017. Poldarkin kolmas kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

Keskustele