Hyppää pääsisältöön

Poldark – uusi, kolmas tuotantokausi

Cornwallin maisemiin sijoittuva draamasarja palaa uusin jaksoin. Pääroolissa Aidan Turner ja Eleanor Tomlinson.
Aidan Turner ja Eleanor Tomlinson. Cornwallin maisemiin sijoittuva draamasarja palaa uusin jaksoin. Pääroolissa Aidan Turner ja Eleanor Tomlinson. Poldark,Yle TV1

TV1 tiistaisin 23.1. - 20.3.2018 klo 21.30 - 22.30
Yle Areenassa 30 päivää

Cornwallin karuihin rannikkomaisemiin sijoittuva suosikkisarja Poldark (12) palaa kolmannen tuotantokauden uusin jaksoin.

Miten Namparan isäntä, oikeamielinen Ross Poldark (Aidan Turner) käy uusiin taisteluihin ja vastoinkäymisiin? Miten avioliitto Demelza-vaimon (Eleanor Tomlinson) kanssa sujuu?

Luvassa on yhdeksän jännittävää jaksoa. Sarjaan on tulossa neljäskin kausi.

Mitä Warleggan hautoo?

Ikuinen kostonhenki, George Warleggan (Jack Farthing), on jo kaapannut Rossilta lähes kaiken mitä hän kaipaa. Jokainen tilaisuus hyvään, jota Rossille tarjotaan, pitää saada estettyä.

Leskeksi jäänyt Elizabeth (Heida Reed) on Georgen vaimona ja odottaa parin ensimmäistä yhteistä lasta. Riittääkö tämäkään pankkiirille? Kopealle miehelle taitaa sanailussa pärjätä vain vanha Agatha-täti (Caroline Blakiston).

Rakkautta ja onnenhetkiä

Cornwallissa ihmiset ovat tiukoilla ja moni näkee nälkää. Rossin ja Demelzan lähipiirissä etsitään rakkautta, ja koetaan pieniä onnenhetkiä.

Saavatko rakastavaiset, Caroline Penvenen (Gabriella Wilde) ja Dwight Enys (Luke Norris), toisensa? Kestääkö Demelzan ja Rossin liitto elämän myrskyissä? Tuleeko Elizabeth onnelliseksi Warlegganin rinnalla?

Sarjan muita hahmoja Morwenna Chynoweth (Ellise Chappell), Sam Carne (Tom York), Drake Carne (Harry Richardson), Ray Penvenen (John Nettles) ja Prudie Paynter (Beatie Edney).

Poldark. Käsikirjoitus: Graham Winstonin romaaneista tv-sarjaksi sovittanut Debbie Horsfield. Tuotanto: BBC/Mammoth Screen/Masterpiece, Britannia 2017.