Hyppää pääsisältöön

Kun Parkkosen Pete esiintyy, niin Kohta sataa – katso huikea SuomiLOVE-jakso

Pete Parkkosen esiintyminen kruunaa SuomiLOVEn.

Pete Parkkonen hipentaa SuomiLOVEn. // Kuva: Ari Ojanperä / Yle Kuvapalvelu

Ylen suosikkisarja SuomiLOVE tunnetaan koskettavista tarinoista ja hienoista sovituksista. Tällä kaudella ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Tässä jaksossa nähdään muun muassa Atomirotta ja Pete Parkkonen.

Kristiina omistaa Atomirotan Hima taas -biisin positiiviselle miehelleen Jannelle kiitoksena kaikesta. Perhe on hiljattain muuttanut Tampereelta Helsinkiin ja muutos on ottanut koville. Elämänvaiheen teemabiisinä on soinut kyseinen kappale.

Susanna puolestaan järjestää ystävilleen mieluisan yllätyksen, joka huipentaa koko jakson. Hän sitoo blondeiksi kutsumiensa kavereiden silmät huiveilla ja johdattaa rohkeat ystävät kohti uima-allasta, jossa heitä odottaa superyllätys.

- Moro blondit, tässä on Susannalta teille yksi biisi, Parkkonen sanoo.

Ystävät kiljahtavat riemusta nähdessään Peten, jonka Kohta sataa -musavideo on tuonut iloa synkkiin hetkiin. Parkkonen esiintyy uima-altaassa kitaravirtuoosi Petteri Sariolan sekä tanssijoiden kanssa. Saippuakuplat leijailevat altaan yläpuolella, kun ystävykset nauttivat musiikista. SuomiLOVE huipentuu, kun Parkkosen esitys siirtyy studioyleisön eteen. Pete halaa vielä kaveruksia biisin päätteeksi.