Hyppää pääsisältöön

Neljännesvuosisata käsi kädessä Lauantain toivottuja kuunnellen

Poika kuuntelee radiota
Poika kuuntelee radiota Kuva: Leo Märkälä Lauantain toivotut levyt

Lauantain toivotut levyt -ohjelmaan liittyviä muistoja vuodelta 2015.

Lapsena musiikin kuuntelu oli syntiä. Kuuntelin salaa sydän pamppaillen ja syyllisyyttä tuntien korva radiossa kiinni Lauantain toivottuja levyjä. Tähyilin ulos ikkunasta ja kun näin isän tai äidin tulevan sisään, suljin radion ja toivoin ettei synninteko näkyisi naamastani heille. Häpesin itseäni ja luulin joutuvani helvettiin. Radion kuuntelu muuttui myöhemmin positiiviseksi, kun minusta tuli radiotoimittaja ja tv-kuvaaja.

Pariskunta kuuntelee radiota.
Pariskunta kuuntelee radiota. Kuva: Leo Märkälä ja Merja Lanki-Märkälä Lauantain toivotut levyt

Nyt olen 73-vuotias ja oman sekä puolisoni Merjan onnellisimpia hetkiä ovat jo 25 vuotta olleet lauantain toivotut levyt joita olemme kuunnelleet käsi rakkaan kädessä lepotuoleissa loikoillen. Kiitämme sydämestämme ja onnittelemme Lauantain toivottuja levyjä meille molemmille hyvin tärkeästä ohjelmasta ja toivomme kesämökkimme naapurin Reijo Taipaleen laulua - Satumaa.

Terveisin Leo Märkälä ja Merja Lanki-Märkälä

  • Jumalanpalvelukset elokuussa

    Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset elokuussa 2021

    Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 ortodoksisen liturgian kanssa vuorottelevat vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.

  • Hartauspuhujat elokuussa

    Yle Radio 1:n hartauspuhujat elokuussa 2021

    Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta). Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.