Hyppää pääsisältöön

Saara Aallon UMK-kappaleet julkaistaan helmikuussa - ensimmäinen biisi 9.2.

Kuvakollaasi Saara Aallosta kolmella tyylillä
Kuvakollaasi Saara Aallosta kolmella tyylillä Kuva: Yle Saara Aalto,Uuden Musiikin Kilpailu,umk18

Millä kappaleella Saara Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa Lissabonissa toukokuussa? Se selviää 3.3. suorassa UMK18: Saara Aalto -lähetyksessä. Kolme ehdokaskappaletta julkaistaan helmikuussa kolmena peräkkäisenä perjantaina.

Maaliskuun show'ta ja biisivalintaa kohti nousevaan viisuhaippiin pääset parhaiten mukaan UMK:n somekanavissa: viikoittain on luvassa ainutlaatuista sisältöä ja kilpailuja!

Avaa Instagram postaus

Kaikki kolme biisiä ovat niin mahtavia, että mikä tahansa niistä voisi olla viisuvoittaja.― Saara Aalto

Ensimmäinen kilpailukappale ja sen musiikkivideo julkaistaan 9.2., toinen kilpailukappale musiikkivideoineen julkaistaan 16.2. ja kolmas kilpailukappale ja musiikkivideo julkaistaan 23.2. Kappaleet ja niiden videot ovat kuultavissa ja katsottavissa heti vuorokauden vaihduttua klo 00.00.

"Kaikki kolme biisiä ovat niin mahtavia, että mikä tahansa niistä voisi olla viisuvoittaja. Kaikissa on tosi vahvat teemat ja mieleenpainuvat melodiat. Uskon, että jokainen löytää sieltä oman suosikkinsa ja 3.3. show'sta tulee tosi tiukka biisikilpailu," Saara lupaa.

Kappaleiden nimet ja tekijätiimit kerrotaan kunkin julkaisun yhteydessä. Biisit ja musiikkivideot löytyvät Uuden Musiikin Kilpailun nettisivuilta osoitteesta yle.fi/umk sekä biisit suosituimmista suoratoistopalveluista.

UMK18: Saara Aalto nähdään suorana Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 3.3. klo 19.00. Parhaaseen kisatunnelmaan pääsee tietysti paikan päällä Espoo Metro Areenalla. Liput tilaisuuteen ovat myynnissä - varmista paikkasi eturivissä.

Lehdistön akkreditointi UMK18-finaaliin on nyt alkanut. Ilmoittaudu tästä.

Seuraa Uuden Musiikin Kilpailua somessa:

Instagram: @uudenmusiikinkilpailu
Twitter: @Yle_UMK
Facebook: @uudenmusiikinkilpailu
YouTube: UudenMusiikinKilpailu
#UMK18 // #euroviisut

UMK18 Saara Aalto

Minkä kappaleen lähettäisit Euroviisuihin edustamaan Suomea?

Säkenöivä voimabiisi Monsters
68% (7702 ääntä)
Valon ja positiivisuuden Queens
22% (2536 ääntä)
Rakastavaisten stadionbiisi Domino
10% (1124 ääntä)
Ääniä yhteensä: 11362

#UMK18 Viranomaistiedotteet