Hyppää pääsisältöön

Toivo rakkauslauluja tai lauluja ystävyydestä

Illan hämärässä
Illan hämärässä toivekonsertit

Joensuun kirkossa lauletaan ystävyyden ja rakkauden lauluja maanantaina 16.4.2018. Yhteislauluilta alkaa klo 18.00 ja se radioidaan suorana Yle Radio 1:ssä.

Ehdota laulua yhteislaulutilaisuuteen! Perustele ehdotuksesi tai kerro toivomaasi lauluun liittyvä tarina. Laulut voivat olla hengellisiä tai maallisia.

Kerro ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella. Toivoa voi tammikuun loppuun, keskiviikkoon 31.1.2018 saakka.

Toivo ystävyyden ja rakkauden lauluja

Tilaisuudessa on mukana laulamassa Itä-Suomen yliopiston kuoro, johtajana Mari-Annika Heikkilä. Kanttorina Joensuun seurakunnan kanttori Matti Turunen.

 • Toivo rakkauslauluja tai lauluja ystävyydestä

  Joensuun kirkossa lauletaan maanantaina 16.4.2018.

  Joensuun kirkossa lauletaan ystävyyden ja rakkauden lauluja maanantaina 16.4.2018. Yhteislauluilta alkaa klo 18.00 ja se radioidaan suorana Yle Radio 1:ssä. Ehdota laulua yhteislaulutilaisuuteen! Perustele ehdotuksesi tai kerro toivomaasi lauluun liittyvä tarina. Laulut voivat olla hengellisiä tai maallisia. Kerro ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella.

 • Kuuntelijoiden äänilevytoiveet ovat soineet radiossa jo vuodesta 1935

  Lauantain toivotut levyt jo vuodesta 1935

  Yleisradion vanhin äänilevyohjelma Lauantain toivotut levyt on soinut jo vuodesta 1935. Yleisradion äänilevystö perustettiin vuonna 1934, kun silloisen Radio-orkesterin pianisti Alvar Andström (kuvassa) oli ehdottanut radion äänilevyohjelmien saattamista "vakinaiselle kannalle".

 • Lauantain toivotut levyt -ohjelmaan liittyviä muistoja

  Lauantain toivotut levyt -ohjelmasta vuonna 2015

  Lauantain toivotut levyt -ohjelmaan liittyviä muistoja vuodelta 2015. Olen syntynyt ennen sotia ja lauantain toivotut -ohjelma kuului lapsuuteeni ja nuoruuteeni yhtä ehdottomina kuin maanantai-illan kuunnelma, sunnuntain radio-jumalanpalvelus, torstain klo 17. Lasten tunti ja lauantain toivotut levyt.

 • Meille ostettiin putkiradio kamarin hyllylle

  Lauantain toivotut levyt -ohjelmaan liittyviä muistoja

  Lauantain toivotut levyt -ohjelmaan liittyviä muistoja. Tässä on joitain nuoruusmuistoja radiokuuntelijan uraltani. Ensimmäiset muistoni ovat 1940-luvun alusta. Silloin kolmevuotias sanoi radiota buuaksi. Ääntä tuli ja rätinää, mutta ei niinkään tajuttavaa ohjelmaa. Muistan hämärästi, että isovanhempani kuuntelivat pirtissään kidekonetta.