Hyppää pääsisältöön

Doctor Foster – palkittu brittisarja

Brittisarja mustasukkaisesta aviovaimosta.
Suranne Jones tekee vaikuttavan roolityön mustasukkaisena vaimona. Brittisarja mustasukkaisesta aviovaimosta. Kuva: Drama Republic 2015 Yle TV1,Doctor Foster

TV1 keskiviikkoisin 31.1. - 28.2.2018 klo 21.35 - 22.35 (1. tuotantokausi)
TV1 keskiviikkoisin 7.3. - 4.4.2018 klo 21.35 - 22.35 (2. tuotantokausi)
Yle Areenassa 14 päivää

Määrätietoinen ja lahjakas lääkäri Gemma Foster (Suranne Jones) elää täydellistä elämää. Perheeseen kuuluu rakastava aviomies Simon (Bertie Carvel) ja poika Tom (Tom Taylor).

Gemman arki suistuu raiteiltaan, kun hän alkaa epäillä miestään uskottomuudesta. Gemma päättää selvittää totuuden, minkä seurauksena hän ajautuu pakkomielteen pimeälle polulle.

Psykologisesta brittisarjasta nähdään viiden jakson ensimmäinen tuotantokausi. Heti perään esitetään toisen kauden viisi jaksoa.

Pääroolin esittäjä, Scott ja Bailey -sarjasta tuttu Suranne Jones on saanut roolistaan brittien emmyn, BAFTA-palkinnon.

Mitä on tapahtunut?

Gemma koettaa ottaa uhkaavan tilanteen haltuun. Mitä pitäisi tehdä, kannattaako syyttää aviomiestä pelkän epäilyn perusteella vai pitääkö ensin hankkia pitävät todisteet?

Entä jos mies on todella syyllistynyt petokseen, kuinka selvitä tilanteesta ja panna hänet maksamaan teoistaan?

Puheenaihe Britanniassa

Tiheätunnelmaisesta draamasarjasta tuli hitti kotimaassaan Britanniassa. Se on herättänyt huomiota ja aiheuttanut keskustelua, sillä aihe koskettaa naisia ja miehiä, petettyjä ja pettäjiä. Sarja on saanut vuonna 2016 National Television Awards -palkinnon.

Sarjan muita roolihahmoja ovat Kate Parks (Jodie Comer), James Mohan (Prasanna Puwanarajah), Sian Lambert (Sian Brooke), Ros Mahendra (Thusitha Jayasundera) ja Bakerin pariskunta (Victoria Hamilton ja Adam Jones).

Doctor Foster. Idea ja käsikirjoitus: Mike Bartlett. Tuotanto: Drama Republic, BBC, Britannia, 2015 ja 2017.

Kommentit