Hyppää pääsisältöön

Mari Perankoski mediakriittisenä: Ei kai parisuhdehaastatteluja yksinään anneta

Näyttelijä Mari Perankoski Puoli seiskan studiossa
Mari Perankoski panee kaiken peliin miehensä kanssa. Pelikentillä. Julkisuudesta ei olisi niin väliksi. Näyttelijä Mari Perankoski Puoli seiskan studiossa Kuva: Matti Toivonen/YLE Mari Perankoski,näyttelijät,käsikirjoittajat,huumori,sketsit

Näyttelijä Mari Perankoski antoi täyslaidallisen naistenlehtijulkisuudelle torstain Puoli seiskassa.
– Syntyy vaikutelma umpihullusta akasta, joka antaa parisuhdehaastatteluja yksinään. Ihan kuin haluaisin kituset levällään puhua "uudesta onnesta", vaikka itselleni olisi tärkeintä puhua työstäni, näyttelijä-käsikirjoittaja manasi.

Perankoski oli juuri palannut pitkältä joululomalta Thaimaassa. Perankosken ja rock-kitaristi Jouni Hynysen uusperhe vietti lämmössä varsinaista aktiivilomaa. Kwai-joelle asti oli raahattu lautapelejä, frisbee, tikkataulu ja Mölkky-setti.

Ankara kilpailuvietti ryhmässä vaati jopa yhteydenoton kansallisen Mölkkyliiton puheenjohtajaan Tipi Tuomolaan, joka joulun pyhinä ratkoi seurueen sääntötulkintoja.

– Kilpailu keskenämme on mielipuolista, Perankoski myöntää.

Mölkky ei ole - toistaiseksi - aiheuttanut henkistä kärsimystä kummempaa, mutta Perankoski on mm. venäyttänyt jalkansa nivelsiteet sulkapallo-ottelussa miestään vastaan, jäänyt peukalostaan jumiin keilapalloon luusta irronneiden nivelsiteiden verran - ja voittanut silti - sekä joutunut televisiosarjan kuvauksiin sählykentällä silmäkulmaan tullutta haavaa piilotellen.

Roastia lasten katseluaikaan

Mari Perankoski on mukana Jäähypenkki-tapahtumassa, jossa talvikisoihin lähtevät urheilijat roastataan oikein kunnolla.

Roast on amerikkalaislähtöinen stand-up-komiikan rönsy, jossa tähdet saavat kuulla kunniansa isolta joukolta huuliveikkoja. Mitä ankarampaa vinoilua, sitä enemmän naurua. Ainakin teoriassa.

Lopuksi roastattava saa antaa samalla mitalla takaisin kiusaajilleen.

Puoli seiskassa nähtiin lyhyt näyte, jossa roastmaster Antto Terras rökitti molemmat juontajat sekä Mari Perankosken. Jutut olivat kuitenkin siivompia kuin myöhäisillassa normaalisti nähtävissä roasteissa.

Susanna toi roastin Suomeen

Puoli seiskan juontaja Susanna Laine on "nainen joka toi roastin Suomeen".

Turun Linnateatterissa 2010 pidetyn roastin jälkeen Susanna värväsi Antto Terraksen mukaan silloiseen työhönsä Radio Suomipopin iltapäivissä. Terras roastasi julkkiksia perjantaisin puolentoista vuoden ajan.

– Ilman Susannaa roast olisi saattanut jäädä yhdeksi kokeiluksi hämärtyvässä Turun illassa, Antto Terras ylistää.

Katso Mari Perankosken vierailu Puoli seiskassa kokonaan tästä. (Roast alkaa kohdassa 11:58)

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän