Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Uusi päivä pääkuva

UPplus: Bäkkäri - Kaksi tapaa olla somessa

Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta. Vaatiiko julkinen työ kaiken julkistamista? Ronja Alatalo jakaa melkein kaiken, kun taas Amelie Blauberg pitää tilinsä yksityisenä. Miten he neuvoisivat nuoria somen käytössä? Entä miten he pärjäävät emoji-kisassa?

  • UPplus: "Krista oli sellainen lukiopissis"

    Kahdeksan vuotta Uutta Päivää - vuorossa Thelma Siberg

    Uuden Päivän näyttelijät kertovat, millaista on ollut näytellä alusta asti sarjassa. Nyt vuorossa on Thelma Siberg, joka muistelee lämmöllä aikaa, kun Krista oli vielä lukiossa. Entä mitä hän voi paljastaa tulevista juonenkäänteistä? Nyt vuorossa on Thelma Siberg, joka muistelee lämmöllä aikaa, kun Krista oli vielä lukiossa. Entä mitä hän voi paljastaa tulevista juonenkäänteistä?

  • UPplus: Pilalle meni, osa 4

    Kuvausten parhaita paloja!

    Tällä kertaa Uuden Päivän pilalle menneet kohtaukset ovat melkoista hötönhöttöä.