Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEssa loistavat Elias Kaskinen & Päivän Sankarit sekä Maija Vilkkumaa

SuomiLOVEssa koetaan taas valtavan suuria tunteita.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtye yllätti siskokset. // Kuva: Warner Bros Finland / Yle Kuvapalvelu

Ylen suosikkisarja SuomiLOVE tunnetaan koskettavista tarinoista ja hienoista sovituksista. Tällä kaudella ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Tässä jaksossa nähdään muun muassa Karri Koira, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit ja Maija Vilkkumaa.

Heti jakson aluksi Maru yllättää miehensä Jukan, joka saa huomenlahjansa hieman myöhässä. Karri Koira esittää avioparille Kaikki tai ei mitään -kappaleensa taustatanssijoiden kera.

Jakson kohokohtiin kuuluu myös Katariinan siskoilleen järjestämä yllätys, jossa hän jekuttaa sisarusparven keksittyyn asuntonäyttöön. Talossa odottaakin Elias Kaskinen bändeineen. Katariinan siskot puhkeavat kyyneliin, kun tärkeä _Elämä lupaa mulle -_voimabiisi alkaa. Ohjelman huipentaa tällä kertaa upea Maija Vilkkumaa Satumaa-tangollaan, jonka Heikin tyttäret omistavat isälleen. Vilkkumaa esiintyy yllätyksen lisäksi myös studioyleisölle jakson päätteeksi.