Hyppää pääsisältöön

Murhia ja kantrimusiikkia – leppoisa komisario tykkää c-kaseteista

Uusiseelantilaissarjan komisario Mike Shepherd setvii pikkukaupungin rikoksia. Päärooleissa Neill Rea ja Fern Sutherland.
Komisario Mike Shepherd (Neill Rea) ja rikosetsivä Kristin Sims (Fern Sutherland). Uusiseelantilaissarjan komisario Mike Shepherd setvii pikkukaupungin rikoksia. Päärooleissa Neill Rea ja Fern Sutherland. Yle TV1,Murhia ja kantrimusiikkia

TV1 maanantaista perjantaihin 23.1. - 1.2.2018 klo 17.10 - 18.00 (1. tuotantokausi), 2. - 13.2.2018 (2. tuotantokausi), 14. - 23.2.2018 (3. tuotantokausi) ja 26.2. - 7.3.2018 (4. tuotantokausi), Areenassa

Vain viiden tuhannen asukkaan Brokenwood on rauhan tyyssija. Maisemat ovat upeat, elämäntyyli leppoisaa ja asukkaat rentoja.

Idyllisen pikkukaupungin uusi komisario Mike Shepherd (Neill Rea) huomaa, että kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Paikkakuntaa vaivaavat viikoittain toistuvat henkirikokset.

Shephard tavataan uudessa uusiseelantilaisessa sarjassa Murhia ja kantrimusiikkia (12). Sarjasta nähdään neljä, kahdeksanosaista tuotantokautta. Luvassa on viideskin kausi!

Heti töihin tiimin kanssa

Komisario pääsee heti uppoutumaan Brokenwoodin rikosmysteereihin, kun kalamiesten siimaan tarttuu jotain painavaa. Kuinka paikallinen mies päätyi jokeen? Oliko kyseessä onnettoman miehen itsemurha?

Apuna Shephardilla ovat rikosetsivät Kristin Sims (Fern Sutherland) ja Sam Breen (Nic Sampson) sekä kuolinsyyntutkija, tohtori Gina Kadinsky (Cristina Serban Ionda).

Kantria c-kaseteilta

Komisario Shepherd luottaa tutkimuksissaan aisteihinsa ja ihmistuntemukseen, sekä ihmisluontoa avaavaan kantrimusiikkiin.

Leppoisa komisario rakastaa yli kaiken paikallista kantrimusiikkia. Musiikkia pitää kuunnella tietenkin c-kaseteilta.

Ulkokuoren ei pidä antaa hämätä, muuten joutuu pian vastaamaan teoistaan lainvalvojalle. Mikä mahtoi tuoda Shepherdin juuri Brokenwoodiin?

The Brokenwood Mysteries. Käsikirjoitus: Timothy Balme. Tuotanto: South Pacific Pictures, Uusi-Seelanti, 2014 - 16.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.