Hyppää pääsisältöön

Viime vuonna Blockfesteilla villinnyt Suicideboys saapuu jälleen Tampereelle

Suomalaisartisteista Ratinassa nähdään muun muassa Pyhimys ja Töölön Ketterä.

Suicideboys. // Kuva: Promokuva

Blockfest on julkaissut uusia esiintyjiä ensi kesän festareille. Aiempien nimitysten rinnalle saadaan lisää kansainvälisiä nimiä, mutta myös kotimaisia kiinnityksiä.

Kirkkaimpana julkistuksena on amerikkalainen kovassa nosteessa oleva Suicideboys, joka villitsi viime vuonna Blockfestien telttalavan. Yhtye tunnetaan villeistä keikoistaan ja tummasävyisestä musiikistaan. Suicideboys esiintyi sunnuntai-iltana loppuunmyydyssä Helsingin Circuksessa.

Tämän päivän toinen ulkomaalaiskiinnitys on tanskalainen Noah Carter. Kotimaassaan Carter on palkittu vuoden tulokkaana, ja hänet tunnetaan parhaiten kappaleistaan Come Alive ja Do You.

Kotimaisista artisteista Blockfest on kiinnittänyt Pyhimyksen, joka viime perjantaina julkaisi Jättiläinen-singlen tulevalta Tapa poika -albumilta. Myös muita tuttuja suomalaisnimiä Ratinassa nähdään, sillä lavalle nousee myös debyyttialbumiaan valmisteleva Töölön Ketterä. Yhteiskeikat tullaan näkemään hiljattain EP:n julkaisseelta Kubelta ja Eevil Stööltä sekä Julma H:lta ja Sairas T:ltä.

Aiemmin Blockfest on kiinnittänyt esimerkiksi jenkkiräppärit Post Malonen ja Lil Pumpin. Blockfest järjestetään Tampereen Ratinassa 17.–18. elokuuta.

YleX on Blockfestin mediayhteistyökumppani ja tulee tekemään sisältöä festareilta. Viime vuoden tunnelmiin voit palata Blockfest-koostejutussamme.