Hyppää pääsisältöön

Seksikkään-Suklaan neuvo kaiken ikäisille uusille tubettajille: "Ole oma itsesi ja hommaa kunnon kamera"

Tubettaja Seksikäs-Suklaa
Tubettaja Seksikäs-Suklaa tubettajat

Juontaja, mediapersoona Luyeye Konssi alias Seksikäs-Suklaa haluaa seniorit tietokoneille. Hän on yksi tänään alkavan Seniorit somessa-ohjelmasarjan nuorista tubettajista, jotka vihkivät ikäihmisiä netin saloihin.

Konssin perhe on kotoisin Angolasta. Perhe muutti Suomeen Konssin ollessa yhdeksänvuotias. Peruskoulun jälkeen Konssi opiskeli matkailuvirkailijaksi, mutta some vei mennessään.

Seksikäs-Suklaa on kerännyt kymmeniä tuhansia seuraajia humoristisilla videoillaan, joissa käsitellään maahanmuuttajia, suomalaisuutta ja arkipäivän asioita.

Ihan kaikesta ei räväkkä Konssikaan menisi vääntämään huumoria. Sketsit ja vitsit mietitään itse asiassa hyvin tarkkaan.

– Pitää tietää rajat, hän sanoo. – Itse en tekisi huumoria uskonnosta. Olen tarkka myös rotukysymyksissä.

Konssi on tehnyt huumoria nettiin kuuden- seitsemän vuoden ajan.

– Olen vain oma itseni, hän sanoo. – Se on paras neuvo myös kaikille aloitteleville tubettajille. Kannattaa myös hankkia kunnon kamera.

Uuden ohjelmasarjan myötä Seksikäs-Suklaa tulee tutummaksi myös television puolella. Seniorit somessa- ohjelmassa kaksi maailmaa kohtaa toisensa. Seitsemän nuorta tubettajaa opastaa kymmentä ikäihmistä digitaalisen maailman saloihin.

Seksikäs-Suklaa opasti tällä retkellä 80-vuotiasta Liisa Vanhataloa. Molemmat oppivat toisiltaan. Tubettaja Liisalta rauhaa ja Liisa Konssilta sen, että internetin kanssa on mukavampi elää.

Kotimainen uutuussarja Seniorit Somessa alkaa tänään 18.1 Yle TV1:ssä klo 20.

KATSO KOKO LÄHETYS Yle Areena

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän