Hyppää pääsisältöön

Yleisön suuri toive toteutuu: Kendrick Lamar Flow Festivalille

Flow Festival julkistaa kovan kattauksen heti vuoden alussa. Aikamme arvostetuimpiin kuuluvan räppärin Kendrick Lamarin lisäksi festareille saapuvat muun muassa Patti Smith, St. Vincent ja Sigrid.

Kendrick Lamar // Kuva: EPA/JOSE SENA GOULAO

Helsingin Suvilahdessa 10.–12. elokuuta järjestettävän Flow Festivalin ensimmäiset artistikiinnitykset on julkaistu. Lavalla nähdään aikamme arvostetuimpien rap-artistien joukkoon lukeutuva Kendrick Lamar. Hänen viime vuonna ilmestynyt neljäs albuminsa DAMN. oli vuoden aikana maailman kolmanneksi kuunnelluin levy Spotifyssa. Lamar on ollut pitkään Flow'n toivotuimpien esiintyjien listalla.

Flow Festivalilla nähdään myös runoilija, laulaja ja lauluntekijä Patti Smith, joka on esiintynyt suomalaisfestareilla ennenkin. Viimeksi Ruisrockissa 2016. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuu puolestaan indierock-bändi Grizzly Bear, jonka keikalla kuullaan yhtyeen tuoretta materiaalia elokuussa ilmestyneeltä Painted Ruins -levyltä. Flow Festivalilla esiintyvät myös Bonobo sekä Mura Masa, jotka ovat ehdolla parhaan elektronisen albumin Grammy-palkinnon saajaksi tänä vuonna. Lisäksi Flow’ssa nähdään St. Vincent, Alma, Sigrid, Brockhampton, Helena Hauff, Moodymann, Kube x Eevil Stöö, Vesta, 3TM in 3D ja Onni Boi.

Flow julkistaa lisää artisteja maanantaina 29. tammikuuta. Festivaalin lipunmyynti on käynnissä.

Lue myös:

Sigridistä odotetaan yhtä tulevaisuuden tähdistä – tähän tulokkaaseen kiinnittyy huomio juuri nyt

Alman elämä on niin siistiä, että hän voi hengailla French Montanan kanssa New Yorkissa – Suomessa artisti haluaa tehdä perusjuttuja, kuten juoda kaljaa Kalliossa

Biisiesittelyssä Ota varovasti: Vestan popmusiikki edustaa joko helpointa marginaalia tai vaikeinta valtavirtaa tällä hetkellä – ja se on tosi mielenkiintoista