Hyppää pääsisältöön

Presidentinvaalien 1. kierroksen tulosilta

Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen tulos selviää tulosillan suorassa lähetyksessä 28.1. klo 19.30 alkaen.
Tulosillan juontavat Matti Rönkä ja Piia Pasanen. Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen tulos selviää tulosillan suorassa lähetyksessä 28.1. klo 19.30 alkaen. Yle TV1,Piia Pasanen,Matti Rönkä,Presidentinvaalien 1. kierroksen tulosilta

TV1 sunnuntaina 28.1.2018 klo 19.30 - 20.30 ja 20.40 - 23.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen tulos selviää tulosillan suorassa lähetyksessä klo 19.30 alkaen.

Kolmen ja puolen tunnin suorassa lähetyksessä käydään läpi ennakkoäänet, Ylen ennusteet ja tulokset. Lisäksi saadaan tunnelmia presidenttiehdokkaiden vaalivalvojaisista.

Ylen tulospalvelu päivittyy reaaliaikaisesti niin valtakunnallisesti kuin kunta- ja äänestysalueidenkin tasolla.

Studio seuraa ja kommentoi

Pasilan studiolla tulosiltaa juontavat Matti Rönkä ja Piia Pasanen. Asiantuntijoina ovat politiikan tutkija Sami Borg sekä Ylen politiikan toimituksen esimies Ari Hakahuhta.

Ylen toimittajia on paikan päällä sekä Säätytalon vaalivalvojaisissa että jokaisen ehdokkaan omissa tilaisuuksissa.

Toisen kierroksen vaalikeskustelut ja tulosilta

Mikäli presidentinvaalit menevät toiselle kierrokselle, ehdokkaiden vaalikeskustelut nähdään TV1:llä torstaina 1.2. ja torstaina 8.2. sekä tulosilta sunnuntaina 11.2.

Vaalit verkossa

Yle tarjoaa monenlaisia verkkosisältöjä vaaleista kiinnostuneille: perinteinen vaalikone auttaa etsimään ehdokasta sekä suomeksi että ruotsiksi.

Vaaligalleria on toteutettu yhteistyössä Ylen Kioskin ja Ylen Uutisluokan kanssa. Galleriassa etsitään ehdokkaista uusia, yllättäviäkin puolia. Lisäksi Yle tarjoaa verkossa erilaisia vaalisisältöjä myös englanniksi ja venäjäksi.

Keskustele