Hyppää pääsisältöön

Syyttäjä – saksalaisdekkarin Reuther puolustaa oikeutta

Tutussa saksalaisdekkarisarjassa Wiesbadenin syyttäjäntoimiston tutkimukset jatkuvat nyt 9. ja 10. tuotantokauden uusilla jaksoilla.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold, kesk.) apuna ovat komisario Kerstin Klar (Fiona Coors) ja Christien Schubert (Simon Eckert). Tutussa saksalaisdekkarisarjassa Wiesbadenin syyttäjäntoimiston tutkimukset jatkuvat nyt 9. ja 10. tuotantokauden uusilla jaksoilla. Kuva: Andrea Enderlein yle tv1

TV1 torstaisin 25.1. - 22.3.2018 klo 19.00 - 20.00 (9. kausi) ja 29.3. - 17.5. (10. kausi), Areenassa 7 päivää

Wiesbadenin syyttäjäntoimiston yleinen syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) puolustaa oikeutta järkähtämättä.

Reutherin pätevät alaiset, komisariot Christien Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors) sekä luottopatologi Judith Engel (Astrid Posner) avustavat tutkinnassa.

Ykkönen esittää uusintana suosituin saksalaisdekkarisarjan Syyttäjä (12) yhdeksännen ja kymmenennen tuotantokauden. Uudet 11. ja 12. tuotantokausi esitetään myöhemmin.

Tulevissa jaksoissa selvitetään muun muassa terveyskeskukseen sijoittuvaa juttua, remonttiyrittäjän kuolemaa sekä miljonäärin dramaattisia juhlia. Erään arkkitehdin hämärä kuolema ja tapaus tanssipiireissä työllistävät myös syyttäjäntoimistoa.

Der Staatsanwalt. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2014 - 2015. Jaksot on esitetty edellisen kerran vuonna 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.