Hyppää pääsisältöön

Syyttäjä – saksalaisdekkarin Reuther puolustaa oikeutta

Tutussa saksalaisdekkarisarjassa Wiesbadenin syyttäjäntoimiston tutkimukset jatkuvat nyt 9. ja 10. tuotantokauden uusilla jaksoilla.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold, kesk.) apuna ovat komisario Kerstin Klar (Fiona Coors) ja Christien Schubert (Simon Eckert). Tutussa saksalaisdekkarisarjassa Wiesbadenin syyttäjäntoimiston tutkimukset jatkuvat nyt 9. ja 10. tuotantokauden uusilla jaksoilla. Kuva: Andrea Enderlein yle tv1

TV1 torstaisin 25.1. - 22.3.2018 klo 19.00 - 20.00 (9. kausi) ja 29.3. - 17.5. (10. kausi), Areenassa 7 päivää

Wiesbadenin syyttäjäntoimiston yleinen syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) puolustaa oikeutta järkähtämättä.

Reutherin pätevät alaiset, komisariot Christien Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors) sekä luottopatologi Judith Engel (Astrid Posner) avustavat tutkinnassa.

Ykkönen esittää uusintana suosituin saksalaisdekkarisarjan Syyttäjä (12) yhdeksännen ja kymmenennen tuotantokauden. Uudet 11. ja 12. tuotantokausi esitetään myöhemmin.

Tulevissa jaksoissa selvitetään muun muassa terveyskeskukseen sijoittuvaa juttua, remonttiyrittäjän kuolemaa sekä miljonäärin dramaattisia juhlia. Erään arkkitehdin hämärä kuolema ja tapaus tanssipiireissä työllistävät myös syyttäjäntoimistoa.

Der Staatsanwalt. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2014 - 2015. Jaksot on esitetty edellisen kerran vuonna 2017.

Keskustele