Hyppää pääsisältöön

Aivojen asialla -tunnustuspalkinto Pikku Kakkoselle

Pikku Kakkonen: Susanna Volanto
Juontaja Susanna Volannon asiantuntemuksella on viety esteetöntä kommunikointia käytäntöön. Pikku Kakkonen: Susanna Volanto Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Tukiviittoma,Pikku Kakkonen,susanna volanto

Aivoliitto ry on myöntänyt vuoden 2018 Aivojen asialla -tunnustuspalkinnon Pikku Kakkoselle. Palkinto myönnetään aivoterveyden, puheen ja kielen ja/tai aivoverenkiertohäiriöiden hoidon ja kuntoutuksen edistämisestä.

Palkintoperustelujen mukaan Pikku Kakkonen on upealla tavalla ottanut ohjelmissaan ja verkkosivuillaan huomioon lapset, jotka hyötyvät kommunikoinnin tukemisesta. Tätä työtä on tehty tukiviittomilla ja kommunikaatiokortteilla sekä visuaalisuudella ja selkeydellä.

“Pikku Kakkosen tapa tuoda viittomat ja kuvat osaksi ohjelmia ja verkkosivuja vähentää niihin liittyviä ennakkoluuloja sekä rohkaisee kaikkia lapsia ja aikuisia käyttämään niitä puheen tukena”, toteaa Aivoliiton toiminnanjohtaja Tiina Viljanen.

“Olemme ilahtuneita huomionosoituksesta. Kommunikoinnin tukeminen on Pikku Kakkoselle tärkeä asia. Juontaja Susanna Volannon asiantuntemuksella saimme vietyä esteetöntä kommunikointia käytäntöön, joten hänelle kuuluu iso kiitos asiantuntijuudesta”, kertoo Pikku Kakkosen vastaava tuottaja Teija Ryösä.

Palkinto luovutettiin Helsingissä Educa-messuilla 26.1.2018.