Hyppää pääsisältöön

Spekti yllättää SuomiLOVEssa Lissut-jalkapallojoukkueen

Tällä kertaa SuomiLOVEn kohokohtiin kuuluu Spektin ja Setä Tamun esitys Lissut-nimiselle naisenergiaa pursuavalle jalkapallojoukkueelle.

Spekti // Kuva: Promokuva: Rähinä

Ylen suosikkisarja SuomiLOVE tunnetaan koskettavista tarinoista ja hienoista sovituksista. Tällä kaudella ohjelman juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Tässä jaksossa nähdään muun muassa Spekti feat Setä Tamu sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani.

Illan avaa Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani yllätyksenä ystäväporukalle.

Jakson kohokohtiin kuuluu myös Sonjan järjestämä yllätys Lissut-nimiselle jalkapallojoukkueelleen, joka pelaa vain kerran vuodessa. Lissut pääsevät limusiinilla yllätyskeikalle, jossa Spekti esittää Setä Tamun kanssa Teen mitä haluun -biisin. Kappale on joukkueen tsemppibiisi. Cheerleaderit tuovat lisää vauhtia energiseen esitykseen.