Hyppää pääsisältöön

Migos, David Guetta ja Big Shaq tähdittämään Weekend-festivaalia

Weekend-festivaali julkaisi kovia nimiä. Supersuosittu Migos villitsee ensi kesänä Helsingin Hietaniemen rannalla.

Supersuosittu Migos saapuu Suomeen.

Kolmipäiväiseksi laajentunut Weekend-festivaali julkisti ensimmäiset artistikiinnitykset. Helsingin Hietaniemen rannalla 17.–19. elokuuta järjestettävää festivaalia saapuvat tähdittämään Migos ja David Guetta.

Viime vuonna Blockfesteilla telttalavan lähes kahtia repinyt Migos julkaisi uuden Culture II -levyn viime perjantaina. Räppiryhmää onkin toivottu hartaasti esiintymään uudelleen Suomeen.

Aktiivisesti Suomessa vieraileva DJ-supertähti David Guetta tekee paluun Weekend-festivaaleille. Edellisen kerran ranskalainen tuottajasuuruus esiintyi Weekendissä vuonna 2015. Guettan lisäksi DJ-osaamista festareille tuovat Oliver Heldens ja Showtek.

Yksi erikoisimmista kiinnityksistä on Mans Not Hot -kappaleesta tunnettu Big Shaq. Englantilaisnäyttelijä Michael Dapaahin grime-räppäreitä parodioiva hahmo käytännössä räjäytti internetin viime syksynä. On mielenkiintoista nähdä, mitä hänen esiintymisensä festivaaleilla tulee pitämään sisällään.

Tänä vuonna Weekend-festivaali laajentaa kattaustaan enemmän urbaanin musiikin suuntaan, sillä artistikiinnistysten joukossa ovat myös Ski Mask The Slumb God ja Stefflon Don.

Kotimaisista artisteista Weekendeille on kiinnitetty ensimmäisenä JVG.