Hyppää pääsisältöön

Melanie C esiintyy UMK18:ssa 3.3. – Saara Aalto saa idolinsa lavalle

Mel C
Mel C Kuva: Lux Music Uuden Musiikin Kilpailu,Melanie Chisholm

Aito ja alkuperäinen Spice Girl Melanie C esiintyy Metro Areenalla 3.3. UMK18: Saara Aalto -show’ssa. Saara julkisti tiedon hetki sitten Instagram-tilillään.

Skip Instagram post

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto) on

Suorassa tv-lähetyksessä UMK18: Saara Aalto nähdään kolme tarkkaan hiottua show-esitystä, joista yksi valitaan edustamaan Suomea Lissabonissa järjestettäviin Euroviisuihin. Illan tähti on Saara Aalto, mutta suorassa lähetyksessä nähdään myös vierailevia artisteja. Ensimmäinen vahvistunut esiintyjä on brittiläinen laulaja-lauluntekijä Melanie C.

Mel C on yksi Britannian menestyneimpiä naisartisteja: hänen soololevyjään on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta ja hänellä on ollut 12 brittilistan ykköshittiä. Spice Girlsistä uransa aloittanut artisti on julkaissut seitsemän sooloalbumia, joista viimeisin on syksyllä 2016 ilmestynyt Version Of Me, jolta on julkaistu mm. singlet Anymore ja Dear Life. Hänen suurimpia hittejään ovat mm. First Day of My Life, I Turn to You, Never Be the Same Again ja Northern Star.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saara Aalto ja Mel C jakavat saman estradin. Molemmat esiintyivät Manchester Pridessa elokuussa 2017. Saara on innoissaan, että yksi hänen isoimmista lapsuudenidoleistaan nähdään UMK18:n lavalla.

Tuntuu täysin uskomattomalta, että Mel C tulee esiintymään mun show'hun ja hänen tapaaminen jänskättää enemmän kuin omat esiintymiseni― Saara Aalto

”Spice Girlsillä on ollut iso vaikutus siihen, miksi olen nyt tässä. Kun 10-vuotiaana näin heidän esiintyvän telkkarissa, tajusin, että tuota minäkin haluan tehdä, ja silloin aloin säveltämään lauluja englanniksi. Heidän show't ja koreografiat tekivät myös lähtemättömän vaikutuksen. Ne muokkasivat paljon ajatustani siitä, minkälainen poptähti itse haluan olla. Nyt tuntuu täysin uskomattomalta, että Mel C tulee esiintymään mun show'hun ja hänen tapaaminen jänskättää enemmän kuin omat esiintymiseni”, Saara hihkuu.

UMK18: Saara Aalto 3.3.2018 Espoon Metro Areenalla. Voit hankkia liput täältä.

Seuraa Uuden Musiikin Kilpailua somessa:

Instagram: @uudenmusiikinkilpailu
Twitter: @Yle_UMK
Facebook: @uudenmusiikinkilpailu
YouTube: UudenMusiikinKilpailu
#UMK18 // #euroviisut

UMK18 Saara Aalto

Kumman kahdesta julkaistusta UMK18-biisistä lähettäisit euroviisuihin?

#UMK18 Viranomaistiedotteet

  • Näin UMK18 on uudistunut - lue tärkeimmät kysymykset ja vastaukset

    Suomea Euroviisuissa 2018 edustaa Saara Aalto

    Yle on uudistanut Uuden Musiikin Kilpailu 2018 -kauden ohjelmistoa ja euroviisuedustajan valintaa. Portugalissa toukokuussa Suomea Euroviisuissa edustaa Saara Aalto. Lue tästä, miten kausi etenee ja miksi uudistuksiin päädyttiin.

  • UMK18:n ja Saara Aallon mediaviikko: hyvät, pahat ja rumat

    UMK18-julkaisuviikon mediakatsaus

    Tähän artikkeliin on koottu eri näkökulmia, miten UMK-uudistukset otettiin vastaan mediassa ja sosiaalisessa mediassa. Tämä on vain pieni otos kaikesta keskustelusta, mutta toivon mukaan olennaisimmat näkökulmat löytyvät tästä.