Hyppää pääsisältöön

Melanie C esiintyy UMK18:ssa 3.3. – Saara Aalto saa idolinsa lavalle

Mel C
Mel C Kuva: Lux Music Uuden Musiikin Kilpailu,Melanie Chisholm

Aito ja alkuperäinen Spice Girl Melanie C esiintyy Metro Areenalla 3.3. UMK18: Saara Aalto -show’ssa. Saara julkisti tiedon hetki sitten Instagram-tilillään.

Avaa Instagram postaus

Suorassa tv-lähetyksessä UMK18: Saara Aalto nähdään kolme tarkkaan hiottua show-esitystä, joista yksi valitaan edustamaan Suomea Lissabonissa järjestettäviin Euroviisuihin. Illan tähti on Saara Aalto, mutta suorassa lähetyksessä nähdään myös vierailevia artisteja. Ensimmäinen vahvistunut esiintyjä on brittiläinen laulaja-lauluntekijä Melanie C.

Mel C on yksi Britannian menestyneimpiä naisartisteja: hänen soololevyjään on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta ja hänellä on ollut 12 brittilistan ykköshittiä. Spice Girlsistä uransa aloittanut artisti on julkaissut seitsemän sooloalbumia, joista viimeisin on syksyllä 2016 ilmestynyt Version Of Me, jolta on julkaistu mm. singlet Anymore ja Dear Life. Hänen suurimpia hittejään ovat mm. First Day of My Life, I Turn to You, Never Be the Same Again ja Northern Star.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saara Aalto ja Mel C jakavat saman estradin. Molemmat esiintyivät Manchester Pridessa elokuussa 2017. Saara on innoissaan, että yksi hänen isoimmista lapsuudenidoleistaan nähdään UMK18:n lavalla.

Tuntuu täysin uskomattomalta, että Mel C tulee esiintymään mun show'hun ja hänen tapaaminen jänskättää enemmän kuin omat esiintymiseni― Saara Aalto

”Spice Girlsillä on ollut iso vaikutus siihen, miksi olen nyt tässä. Kun 10-vuotiaana näin heidän esiintyvän telkkarissa, tajusin, että tuota minäkin haluan tehdä, ja silloin aloin säveltämään lauluja englanniksi. Heidän show't ja koreografiat tekivät myös lähtemättömän vaikutuksen. Ne muokkasivat paljon ajatustani siitä, minkälainen poptähti itse haluan olla. Nyt tuntuu täysin uskomattomalta, että Mel C tulee esiintymään mun show'hun ja hänen tapaaminen jänskättää enemmän kuin omat esiintymiseni”, Saara hihkuu.

UMK18: Saara Aalto

Uuden Musiikin Kilpailussa lauantaina 3.3. Saara Aalto esittää kilpailukappaleet Monsters, Domino ja Queens.

Hanki lippusi paikan päälle Espoo Metro Areenalle tai seuraa lähetystä suorana la 3.3. klo 19 alkaen Yle TV1:llä, Yle X3M'llä ja Yle Areenassa.

Voit äänestää UMK18-suosikkibiisiäsi la 3.3. lähetyksen aikana maksutta yle.fi-sovelluksella sekä maksullisesti tekstiviestillä tai soittamalla äänestysnumeroon. Äänestyksen tuotot lahjoitetaan Nenäpäivälle maailman lasten auttamiseksi.

Voittajabiisin määrittää puoliksi yleisöäänet ja puoliksi kansainvälisen raadin antamat pisteet,

UMK18-voittajabiisi ja show edustaa Suomea toukokuussa Euroviisuissa Lissabonissa .

Seuraa Uuden Musiikin Kilpailua somessa:

Instagram: @uudenmusiikinkilpailu
Twitter: @Yle_UMK
Facebook: @uudenmusiikinkilpailu
YouTube: UudenMusiikinKilpailu
#UMK18 // #euroviisut

UMK18 Saara Aalto

Minkä kappaleen lähettäisit Euroviisuihin edustamaan Suomea?

Säkenöivä voimabiisi Monsters
68% (7702 ääntä)
Valon ja positiivisuuden Queens
22% (2536 ääntä)
Rakastavaisten stadionbiisi Domino
10% (1124 ääntä)
Ääniä yhteensä: 11362

#UMK18 Viranomaistiedotteet