Hyppää pääsisältöön

Aktiivimallin vastainen mielenilmaus – suora lähetys Senaatintorilta

SAK järjestää mielenilmauksen Senaatintorilla.
Työehtoleikkauksia vastustanut mielenilmaus kokosi Helsingin Rautatientorille noin 30 000 ihmistä syyskussa 2015. SAK järjestää mielenilmauksen Senaatintorilla. Kuva: Markku Ojala / AOP Yle TV1

TV1 perjantaina 2.2.2018 klo 10.55 - 12.05
Katsottavissa Yle Areenassa

Suomen suurin palkansaajajärjestö SAK järjestää Senaatintorilla mielenilmauksen työttömyysturvan aktiivimallia vastaan. Samaan aikaan useat liitot järjestävät työnseisauksia.

Yle on mukana seuraamassa mielenilmausta. Tilaisuudesta on suora lähetys perjantaina 2.2. klo 10.55 alkaen TV1:llä ja Yle Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.