Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Jäät – Kuka pelastaa pelastajan?

Kotimainen elokuva siitä, miten käy pelastajan, jolta omat voimat loppuvat?
Kai (Tommi Korpela) ja Leena (Milka Ahlroth) kamppailevat jaksamisen kanssa. Kotimainen elokuva siitä, miten käy pelastajan, jolta omat voimat loppuvat? Yle TV1,Tommi Korpela,Milka Ahlroth,Kotikatsomo: Jäät

TV1 sunnuntaina 4.2.2018 klo 21.05 - 22.01, uusinta maanantaina 5.2. klo 23.15
Yle Areenassa 7 päivää

Leena (Milka Ahlroth) ja Kai (Tommi Korpela) kohtaavat työssään päivittäin kuoleman. Raskaan vuorotyön lisäksi on jaksettava pyörittää lapsiperheen arkea.

Riittämättömyyden tunne ja uupumus painavat Kaita ja ajavat häntä pikkuhiljaa syvemmälle masennukseen. Vastuu perheestä siirtyy Leenan harteille ja hänenkin voimansa ovat koetuksella.

Leena huomaa olevansa työpaikkaromanssin pyörteissä samaan aikaan kun Kai vajoaa psykoosiin. Leena joutuu kasvokkain suurien kysymysten kanssa.

Kuinka lähellä kuolemaa täytyy itse käydä saadakseen elämänsä takaisin? Kuka pelastaa pelastajan?

Rike Jokelan ohjaaman koskettavan elokuvan päärooleissa nähdään Antti Reini, Pirjo Lonka, Siri Nissinen, Taneli Lahtinen, Laura Birn, Elina Knihtilä, Aino-Maija Tikkanen, Tapio Liinoja ja Mikko Neuvonen.

Käsikirjoittaja Kati Kaartinen, kuvaaja Pauli Bessonoff F.S.C, leikkaaja Jussi Lehto, lavastaja Teija Vilkkovaara, pukusuunnittelija Pirjo Valkeapää, äänisuunnittelija Mikko Mäkeläinen ja tuottaja Anna-Maija Halonen.

Tuotanto: Yle, 2010. Elokuva on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2010.

Lisää ohjelmasta

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.