Hyppää pääsisältöön

Yle Puhe on olympiaradio - Kuuntele Leijonien pelit suorana

Leijonien pelit suorana Yle Puheessa
Leijonien pelit suorana Yle Puheessa Kuva: Tuuli Laukkanen Yle Puhe,talviolympialaiset,olympialaiset,PyeongChang 2018

Yle Puhe tuo Pyeongchangin talviolympialaiset lähellesi. Kuulet kisojen suomalaissuoritukset suorana ja suurella tunteella, mukaan lukien Leijonien pelit.

Leijonien ottelut olympiaturnauksessa:

15.2. Suomi - Saksa klo 05.10
16.2. Suomi - Norja klo 14.10
18.2. Ruotsi - Suomi klo 14.10

Kahden viikon ajan (9.-25.2) Yle Puhe on olympiaradio. Tarjoamme suoraa lähetystä olympialaisista yli 200 tunnin ajan. Olympialähetyksiä juontavat Marko Miettinen, Mari Pekkanen, Jere Pehkonen ja Jouko Vuolle.

Radion olympialähetykset kuulet täältä.

Edellisten Sotsin talviolympialaisten aikaan Yle Puheessa tehtiin suoranaista radiohistoriaa, kun Iivo Niskasen ja Sami Jauhojärven parisprintin kultahiihdon loppusuora sai selostaja Jarmo Lehtisen ja kommentaattori Reijo Jylhän totaaliseen hurmokseen. Tätä selostusta muistellaan edelleen kaihoten ja lämmin hymy kasvoilla. Toivokaamme, että myös Pyeongchang tarjoaa yhtä sykähdyttäviä ja ikimuistoisia hetkiä sinivalkoisille korvapareillemme.

Yle lähettää olympialaisia Yle TV2-, Yle TV1-, Yle Puhe- ja Yle Vega -kanavillaan ja Yle Areenassa. Yhteensä olympialähetyksiä nähdään television ja Areenan puolella noin 650 tuntia.

Pyeongchangin olympialaisten Kisaoppaan, suorat lähetykset, kuumimmat kisavideot ja puhuttavimmat uutiset löydät osoitteesta yle.fi/olympialaiset.

  • Perttu Häkkinen tarkkaili suomalaisuuden marginaaleja

    Perttu Häkkisen kuratoidut uusinnat jatkuvat kesällä 2021

    Yle Puheen kesässä uusitaan Perttu Häkkisen radio-ohjelmasarjan jaksoja, jotka käsittelevät taidetta ja yhteiskuntaa. Luvassa on ohjelmia, joissa pureudutaan muun muassa taiteen tabuihin, suomalaiseen anarkismiin ja ITE-kirjallisuuteen. Perttu Häkkisen kuratoidut uusinnat Yle Puheessa tiistaisin klo 13.02.

  • Yle Puheen juhannuksessa vitsejä, vastoja ja hyttysvihaa

    Puheen juhannus - hyttysvihaa ja lentäviä virkkuukoukkuja

    Juhannuksena Yle Puheessa spesiaalilähetyksensä tarjoilevat Ruben Stiller, Lindgren & Sihvonen sekä Puikko ja Koukku. Ruben käy jatkosotaa hyttysiä vastaan sekä pureutuu syvälle suomalaisuuteen. Tommy ja Petteri ovat kutsuneet mittumaariksi urheilumies Kaj Kunnaksen kylään. Puikon ja Koukun studiossa taas lentelevät niin vitsit, vastat kuin virkkuukoukutkin. Lisäksi luvassa kuuntelumaratoneja huumorin hengessä.