Hyppää pääsisältöön

Huippuammattilainen, tule toteuttamaan sisältöjä YleX:lle ja Yle Kioskille!

kuvagalleria YleX:n ja Yle Kioskin persoonista
kuvagalleria YleX:n ja Yle Kioskin persoonista Kuva: Yle YleX,Yle Kioski

Somesta, digistä ja radiosta tutut Yle Kioski ja YleX panostavat entistä vahvemmin erimuotoisiin videotuotantoihin. Ne näkyvät Yle Areenassa ja niillä on myös tv-mahdollisuus sekä somenäkökulma. Nyt etsimme hyviä konsepteja ja niiden toteuttajia!

Reunaehtoja toteutuksille on verrattain vähän ja aihekirjo on vapaa. Ideoi ja tarjoa meille videokonsepteja, joissa Yle Kioskista ja YleX:stä tutut kasvot Ville “Viki” Eerikkilä, Juuso “Köpi” Kallio, Jenni Poikelus, Alma Hätönen, Aleksi “Mentaalisavuke” Rantamaa, Constantinos “Gogi” Mavromichalis ja Emma Karasjoki voisivat olla mukana.

YleX:n ytimessä ovat musiikki sekä tunnetut, hauskat ja monimuotoiset persoonat. Toimitus valittiin Vuoden Musiikkimediaksi 2017 ja tätä suuntaa YleX:ssä vahvistetaan entisestään. YleX:ltä tuttuja persoonia on jo nähty lukuisissa televisioproduktioissa, joista esimerkkeinä voidaan mainita Jenni Poikeluksen rooli Yle TV2:n Villi kortti -ohjelmassa sekä Ville “Viki” Eerikkilän juontama Subin Punk’d Suomi -ohjelma.

Yle Kioskia kasvatetaan uutis- ja ajankohtaismediasta asennemediaksi, joka tuottaa uutisaiheiden lisäksi lifestyle-, ruoka- ja pelisisältöjä. Kioski-kasvo Gogi on tuttu myös Youtubessa ja Yle TV2:lla nähdyssä ohjelmassa. Näille kaikille alueille etsitään nyt uusia avauksia.

“Uskomme, että entistä monipuolisemman ja innovatiivisemman videotuotannon avulla YleX ja Yle Kioski löytävät uusia yleisöjä. Samalla vahvistamme Yle Areenan sisältötarjontaa, jotta sen asema arvostetuimpana suomalaisena verkkobrändinä säilyy. Koska videokenttä on murroksessa, ja uusia ja taitavia tekijöitä nousee pintaan jatkuvasti, kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita”, sanoo Ylen nuorisomedioiden päällikkö Antti Hirvonen.

Tarjouspyynnössämme huomioimme video- ja televisioammattilaiset aina pitkän linjan tuotantoyhtiöistä juuri aloittaneisiin toiminimellä toimiviin pienyrittäjiin.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Toimittaja, tietokirjailija ja muusikko Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen on kuollut

  Perttu Häkkinen menehtyi sunnuntaina 12.8. tapaturmaisesti. Kaipaamme rakasta kollegaamme syvästi. Hänen älykäs, valoisa ja huumorintajuinen persoonansa valaisi päiviämme niin työyhteisössä kuin ohjelmissaankin. Perttu oli poikkeuksellinen toimittaja. Hän oli tekijänä aidosti ihmisläheinen, innostava, innostuva, pelkäämätön ja tarkkanäköinen.

 • Naprapaatti, osteopaatti vai kiropraktikko? Mistä kannattaa hakea apua selkävaivoihin?

  Mikä manipulaatiohoito auttaa selkäkipuihin?

  Kun selkää särkee tai niska jumittaa niin moni miettii, mistä hakisi apua. Pitääkö mennä lääkäriin vai auttaisiko jonkinsortin käsittely? Nettiä selaamalla löytyy helposti erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin suunnattuja hoitoja, mutta jää epäselväksi, mikä niistä tarjoaisi juuri omaan vaivaan sopivinta apua. Entä kannattaako käydä toisen hoitomuodon osaajalla, jos yksi ei auttanut?

 • Kuinka hyvin muistat 8. kauden tapahtumat?

  Tietovisa 8. kauden tapahtumista.

  Oletko todellinen UP-tietäjä vai vaan pelkkä pikakelaaja? Testaa, kuinka hyvin muistat Uuden Päivän 8. tuotantokauden juonikuviot. Tsemppiä testiin!