Hyppää pääsisältöön

Ylen uutisankkurit Puoli seitsemän juontajiksi – Matti Rönkä: “Olo on kuin urheilijalla seurasiirron edellä”

Uutisankkurit Tommy Fränti, Jussi-Pekka Rantanen ja Matti Rönkä juontavat viikon ajan Susanna Laineen kanssa.
Uutisankkurit Tommy Fränti, Jussi-Pekka Rantanen ja Matti Rönkä juontavat viikon ajan Susanna Laineen kanssa. Uutisankkurit Tommy Fränti, Jussi-Pekka Rantanen ja Matti Rönkä juontavat viikon ajan Susanna Laineen kanssa. Matti Rönkä,Susanna Laine,Tommy Fränti,Jussi-Pekka Rantanen,puoli seitsemän

Puoli seitsemän -ohjelman Susanna Laine saa viikon ajaksi uudet juontajaparit. Matti Rönkä, Jussi-Pekka Rantanen ja Tommy Fränti heittävät kravatit nurkkaan ja asettuvat uutisstudion sijaan pinkille sohvalle.

Uutisankkurit tuuraavat 12. - 16.2. Mikko Kekäläistä, joka juontaa koko helmikuun Yle TV2:ssa Korea tunnissa -ohjelmaa olympialaisista.

”Olo on kuin ammattiurheilijalla"

”Olo on kuin ammattiurheilijalla seurasiirron edellä. Teen oman hommani ja katson mihin se riittää. Eiköhän siitä hengissä selviä. Ja ehkä ohjelmakin jatkaa vielä lainapestin jälkeen”, arvelee Matti Rönkä.

Jussi-Pekka Rantanen on otettu sijaisuudestaan. Rantaselle pesti Puoli seitsemän varamiehenä on jo toinen. Hän kokeili juontamista yhden lähetyksen verran vuonna 2013.

”Kokemus oli ikimuistoinen ja uskon, että tällä kerralla on vähintään yhtä hauskaa.”

”Puoli seitsemän on mahtavaa vastapainoa uutisille, joissa joudumme usein kertomaan raskaita ja ikäviäkin asioita. Susannan kaltaisen huipputyypin kanssa on varmasti turvallista hypätä uusiin haasteisiin.”

”Harvoin pääsee mitalikannassa olevan painonnostajan ja kovan luokan triathlonistin, Mikon, stunt-mieheksi!”

Mielenkiintoisia vieraita

Vieraina uutisankkureiden viikolla ovat muun muassa fitnessmalli Janni Hussi, Jean S -yhtyeestä soolouralle lähtenyt Antti Paavilainen sekä malliemona hiljattain aloittanut Lola Odusoga.

Uutisankkurit juontavat Puoli seitsemää Susanna Laineen kanssa maanantaista perjantaihin TV1:llä 12. - 16.2.2018 klo 18.30. Maanantaina ja tiistaina juontaja on Tommy Fränti, keskiviikkona Matti Rönkä ja torstaina ja perjantaina Jussi-Pekka Rantanen.

Keskustele