Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa Suomeen, Neil Dudgeon! – Midsomerin tähtinäyttelijä tapaa fanejaan

Näyttelijä Neil Dudgeon
Neil Dudgeon on klassikkosarjan karismaattinen ylikomisario John Barnaby. Näyttelijä Neil Dudgeon Yle TV1

Rakastettu brittisarja Midsomerin murhat on tarjonnut jännitystä jo 20 vuoden ajan.

Sarjan karismaattinen päähenkilö, ylikomisario John Barnaby eli brittinäyttelijä Neil Dudgeon saapuu juhlavuoden kunniaksi vierailulle Suomeen.

Dudgeon tapaa fanejaan maanantaina 12.2. iltapäiväteellä Helsingissä.

Midsomerin murhien 19. tuotantokausi jatkuu Ykkösellä lauantaina 10.3. klo 19.40. Sarjan 20. juhlakausikin on tulossa ohjelmistoon.

Midsomerin murhat -rikossarja pohjautuu Caroline Grahamin rikosromaaneihin, ja se sijoittuu kuvitteelliseen Midsomerin kreivikuntaan.

Alunperin rikosylikomisario Barnabyn roolissa nähtiin näyttelijä John Nettles. Nettles jätti sarjan vuonna 2010.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.