Hyppää pääsisältöön

Ensimmäiset SuomiLOVE-konsertin artistit julki

Ellinoora, Erin, Laura Närhi ja Haloo Helsinki esiintyvät SuomiLOVEn 4. kauden päätöskonsertissa.
Ellinoora, Erin, Laura Närhi ja Haloo Helsinki esiintyvät SuomiLOVEn 4. kauden päätöskonsertissa. SuomiLOVE

Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki! esiintyvät SuomiLOVEn suorana lähetettävässä päätöskonsertissa

SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu Lahden Sibeliustalosta suorana lähetettävään konserttiin. TV1:ssä lauantaina 17. helmikuuta nähtävässä konsertissa esiintyvät muun muassa Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki!.

Pohjat mielettömille esityksille luovat maailman paras LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen sekä Higher Ground -kuoro ja Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble.

Koska kyse on SuomiLOVEsta, mahtuu 1,5 tuntia kestävään konserttiin myös ennalta-arvaamattomia elementtejä. Vielä tässä vaiheessa ei esimerkiksi paljasteta kaikkia esiintyjiä - eikä tietenkään sitä, tapahtuuko Sibeliustalossa yllätyksiä.

SuomiLOVE on tälläkin kaudella järjestänyt äänestyksen, jossa on haettu vuoden unohtumattominta laulua. Eniten ääniä saanut kappale kruunaa SuomiLOVE-konsertin, kun se kajahtaa ilmoille illan viimeisenä biisinä.

SuomiLOVE-konsertti suorana TV1:ssä lauantaina 17.2. klo 21.15 alkaen.

Virittäydy tunnelmaan katsomalla 3. kauden päätöskonsertti!

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään viides kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!

 • Näin sinäkin pääset mukaan megasuosittuun SuomiLOVE-konserttiin

  SuomiLOVEn some-kanavissa extra-sisältöä koko lauantain ajan

  SuomiLOVEn some-kanavissa luvassa valtava määrä extra-sisältöä, jota ei nähdä televisiossa. Tervetuloa vierailemaan konsertin backstagella! SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu lauantaina massiiviseen, 1,5 tuntia kestävään päätöskonserttiin. Se lähetetään suorana TV1:ssä kello 21.15 alkaen.

 • Ensimmäiset SuomiLOVE-konsertin artistit julki

  Katso, keitä on esiintymässä 4. kauden huipennuksessa!

  Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki! esiintyvät SuomiLOVEn suorana lähetettävässä päätöskonsertissa SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu Lahden Sibeliustalosta suorana lähetettävään konserttiin. TV1:ssä lauantaina 17. helmikuuta nähtävässä konsertissa esiintyvät muun muassa Ellinoora, Laura Närhi, Erin ja Haloo Helsinki!.