Hyppää pääsisältöön

Susanna Laine arvostaa uutismiesten rohkeutta heittäytyä: "Puoli seiskan sohvalla voi tapahtua mitä tahansa"

Susanna Laine ja Jussi-Pekka Rantanen
Susanna Laine ja Jussi-Pekka Rantanen Puoli seitsemän

Puoli seitsemän Susanna Laine odottaa jännittyneenä juontoviikkoa uutisankkureiden kanssa. Aina kun vieruskaveri vaihtuu, myös ohjelma muuttuu hieman.

Susanna Laine on juontanut Puoli seitsemää kolme ja puoli vuotta, yleensä rinnallaan tuttu ja turvallinen Mikko Kekäläinen.

Helmikuussa kaikki on toisin, kun Kekäläinen juontaa olympialähetyksiä TV2:lla. Laineen juontopariksi tulee tällä viikolla Ylen tuttuja kasvoja uutisstudiosta.

– Odotan viikkoa todella innokkaasti. Uutisankkurit tekevät vaativaa työtä ja heidän täytyy olla uskottavia omassa roolissaan. Arvostan sitä, että he uskaltavat heittäytyä uuteen.

Aina kun juontopari vaihtuu, koko ohjelman tunnelma muuttuu hieman.

Heittäytymistä todella tarvitaan, sillä tässä ohjelmassa ei koskaan tiedä mihin joutuu: juontajat ovat mm. pukeutuneet eläimiksi, esittäneet säveltämiään lauluja ja tehneet sketsihahmoja lähetyksessä.

Juontoparin vaihtuminen parin päivän välein vaatii myös Laineelta sopeutumista ja erityistä tarkkuutta. Kaikilla on oma tapansa haastatella ja olla kameran edessä.

– Aina kun juontopari vaihtuu, koko ohjelman tunnelma muuttuu hieman. Jokainen juontaja tuo oman persoonallisen lisänsä lähetykseen.

Uutisankkurit Tommy Fränti, Jussi-Pekka Rantanen ja Matti Rönkä juontavat viikon ajan Susanna Laineen kanssa.
Uutisankkurit Tommy Fränti, Jussi-Pekka Rantanen ja Matti Rönkä juontavat viikon ajan Susanna Laineen kanssa. Matti Rönkä,Susanna Laine,Tommy Fränti,Jussi-Pekka Rantanen,puoli seitsemän

Ensimmäisenä uutisankkureista tuleen heitetään Tommy Fränti, joka juontaa alkuviikon. Vieraaksi saapuu maanantaina käsikirjoittajapariskunta Karoliina ja Niklas Lindgren ja tiistaina fitnessmalli Janni Hussi.

Keskiviikkona eli ystävänpäivänä Matti Rönkä pääsee jututtamaan muotisuunnittelija Paola Suhosta ja tämän siskoa Pirjo Suhosta.

Loppuviikosta juontamassa on Jussi-Pekka Rantanen. Torstaina vieraaksi saapuu yrittäjä ja juontaja Lola Odusoga ja viikon päättää Jean S -yhtyeestä tuttu muusikko Antti Paavilainen.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän