Hyppää pääsisältöön

Ota ystäväsi mukaan leikkiin!

Pieneläinhoitaja Virpi Horsman Lempi-koira rakastaa etsiä esineitä. Omistajan ja lemmikin yhteinen leikki onkin esine-etsintä.

Kun Virpi Horsma lähtee piilottamaan Lempin lelua eläinlääkäritilojen uumeniin, saksanpaimenkoiran on vaikea pysyä aloillaan.
– Jos se meinaa karata, niin palauttakaa se siihen! Virpi pyytää eläinlääkärikandi Veera Haukijärveä ja eläinlääkäri Sanna Heikkistä lähtiessään lelu kädessä huoneesta.

Koira pysyy tottelevaisena paikallaan, mutta korva tarkkana se kääntelee päätään ja kuulostelee emäntänsä loittonevia askeleita.

Luvan saatuaan Lempi syöksyy suoraan oikeaan osoitteeseen, huoneeseen, jonne lelu on piilotettu. Häntä viuhuen se pyörähtää keskilattialla ja jatkaa matkaansa ympäri huoneistoa. Vaikuttaa siltä, että koira kyllä tietää heti piilon, mutta ei halua tuottaa Virpille pettymystä ja löytää kätköä liian nopeasti.

Sopivasti Virpiä viihdytettyään Lempi hakee lelunsa ja saa palkaksi pienen retuutustuokion.

Kandit

  • Testaa, onko sinusta eläinlääkäriksi!

    Tee leikkimielinen testi, millainen eläinlääkäri olisit!

    Oletko aina rakastanut eläimiä ja hoivannut niitä mielelläsi? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, piileekö sisälläsi salainen eläinlääkäri, joka vain odottaa vapauttamista!