Hyppää pääsisältöön

Villen ja Ponon aikamatka

Ville ja Pono-apina
Ville ja Pono-apina Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,villen ja ponon aikamatka

Selvittyään Ilmojen kunkkujen lentokonekiertueelta maapallon ympäri, Pono rakentaa Aikakreiviltä saamastaan aika-apparaatista oikean aikakoneen ja nyt Ville ja Pono lähtevät seikkailemaan maailmanhistorian eri paikkoihin ja tapahtumiin.

Ville ja Pono-apina
Ville ja Pono-apina Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,villen ja ponon aikamatka

Matkoillaan he tutustuvat muun muassa muinaiseen Roomaan, Egyptiin ja Kreikkaan sekä myös Suomen menneisyyteen ja jättävät oman merkkinsä historiaan. Ville ja Pono tapaavat reissullaan monta vaikuttavaa merkkihenkilöä kuten Leonardo Da Vincin, Paavo Nurmen, Elviksen, Chaplinin, Mozartin ja Kleopatran.

Sarjan ovat käsikirjoittaneet Villen ja Ponon taustajoukkoina toimivat Ville Kiljunen sekä Antti Mankonen, ja sen on ohjannut Ylen Lasten ja nuorten toimituksen Kristina Luodes.

Lisää ohjelmasta