Hyppää pääsisältöön

Kasmir Vain elämää -kuvauksista: “Puolessa välissä viikkoa alkoi tottua päiväjärjestykseen”

Kasmir palasi hiljattain Vain elämää -kuvauksista Espanjasta. Artisti valmistautuu perjantaiseen kakkosalbuminsa julkaisuun flunssaisena.

Vain elämää -tähdet kahdeksannella tuotantokaudella. // Kuva: Promokuva: Nelonen/Petri Aho

Vain elämää -artistit saapuivat kuvauksista takaisin Suomeen viime lauantaina. Ohjelman kuvaukset sijoittuivat tällä kertaa Hirvensalmen Satulinnan sijaan Espanjan Mondan kylässä sijaitsevaan linnaan. Sarjan kahdeksannella tuotantokaudella nähdään Terhi Kokkonen, Danny, Arttu Wiskari, Mira Luoti, Sani, Aki Tykki ja Kasmir.

Ultra Bra- ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tuttu laulaja Terhi Kokkonen lähetettiin poikkeuksellisesti kotiin viidennen kuvauspäivän jälkeen. Kolme viimeistä päivää kuvattiin siis ilman Kokkosta. Päätöksen teki ohjelman tuotanto perusteellisen harkinnan jälkeen.

YleX:n haastattelema Kasmir painottaa, ettei aio kommentoida Terhi Kokkosen lähtöä mitenkään. Sen sijaan artisti kertoo mielellään omasta Vain elämää -kokemuksestaan.

- Mulla on sairaan hyvä fiilis. Ainoa asia, mikä vähän varjostaa viikkoa on tämä hemmetin flunssa.

Artisti oli vähän kipeä jo lähtiessään reissuun.

- Kävin hakemassa kunnon lääkkeet, joita vedin pitkin viikkoa. Kävi klassisesti, että jos on vähän kipeä ja stressiä päällä, niin kroppa taistelee pöpöä vastaan. Kun kuvaukset oli ohi ja jotenkin selvisin siitä, kroppa antoi hölliä ja tulin kunnolla kipeäksi, Kasmir kertoo.

Artistin unirytmi kääntyi täysin kiireisten kuvauspäivien aikana. Normaalisti Kasmir valvoo kolmeen asti yöllä ja nukkuu pitkään. Espanjassa hänen piti sopeutua kuvausaikataulun vaatimaan rytmiin.

- Siellä unirytmi korjaantui, kun yhdeksältä alkoi aamupalan kuvaaminen. Halusin olla tolkuissani, joten mulla oli seitsemältä kello soimassa. Kävin suihkussa ja söin aamiaista jo ennen kuvauksia.

Kuvaukset päättyivät joka ilta viimeistään puoleen yöhön mennessä.

- Otimme Artun ja Akin kanssa parit lasit viiniä ja kävimme päivän tapahtumat läpi. Olisi outoa mennä kuvausten jälkeen heti nukkumaan. Puolessa välissä viikkoa alkoi tottua päiväjärjestykseen ja siihen, että oli miljoona haastattelua, kuvaukset, lounaat ja illalliset.

- En ollut kauhean väsynyt, eikä se mulle tuntunut yhtään rankalta. Oli vaan siistiä.

Kasmirin Valmis-niminen kakkosalbumi julkaistaan perjantaina 16. helmikuuta. Artisti sai sen valmiiksi viime lokakuussa ja ryhtyi välittömästi työstämään Vain elämää -versioitaan. Vaikka oman levyn tekeminen oli raskas prosessi, _Vain elämää -_kappaleet syntyivät nopeasti.

- Ne oli tosi helppoja sessioita. Se oli kivaa ja antoi potkua seuraavan levyn kirjoittamiseen. Versiot syntyivät tosi kivuttomasti. Täytyy sanoa, että oli todella hienoja biisejä, joista valita. Ne inspiroivat mua.

Vain elämää -ohjelma esitetään Nelosella tänä keväänä.