Hyppää pääsisältöön

Kiinnostaako pulttipyssyn kalke, Phil Collins -darra tai miehet äärirajoilla? Lue, mitä Areenassa on juuri sinua varten!

Muistatko Latelan, tamperelaistallin, jossa rälläkkä soi ja pulttipysyy kalisee? Tallin juniori- ja seniorijäsenet kilpailevat siitä, kumpi loihtii autonraadoista hienomman pirssin autonäyttelyyn. Latela palaa uusin jaksoin kesällä! Sitä odotellessa kertaa ensimmäinen kausi ja lue, mitä muuta katsottavaa Areenassa on juuri sinulle.

Valitse "kyllä", jos sinua kiinnostavat miehekkäät harrastukset ja poikamainen läpänheitto:

nuoret miehet

Päivisin hän on nörtti, illalla servun pelätyin gameri. DragonSlayer666 aikoo maailman kovimmaksi e-urheilijaksi ja päästä taistelemaan maailman suurimpaan Counter-Strike-turnaukseen Ruotsiin. Tielle ilmaantuu esteitä, ensimmäisenä oma mutsi.

Sarjassa Reggie Yates: Britannian nuoret kerrotaan nuorten brittimiesten ulkonäköpaineista ja esimerkiksi siitä, mitä miesasiamiehet tuumivat feminismistä Britanniassa.

Komplekseja riittää eräällä suomalaisella piirretyllä miehelläkin. Jos et vielä tiedä, mikä on Kyösti Pöystin potema Phil Collins -darra, on aika perehtyä Pasilaan.

Ylikomisario Rauno Repomies puhuu komisario Kyösti Pöystille animaatiosarja Pasilassa.
Kyösti Pöysti ja Rauno Repomies – uuden polven poliisin ja vanhan kaliiperin komisarion välillä on jatkuvaa kitkaa. Ylikomisario Rauno Repomies puhuu komisario Kyösti Pöystille animaatiosarja Pasilassa. Kuva: Yellow Film & TV Pasila (tv-sarja),rauno repomies

Tervetuloa viidakkoon! Pääsy Britannian maavoimien erikoisjoukkoihin on kiven alla ja vaatii verta, hikeä ja kyyneliä. Sarjassa SAS: Erikoisjoukkojen kovassa koulussa 25 kokelasta yrittää läpäistä testit äärioloissa Ecuadorin sademetsässä.

Jouko Turkan poliisisarja Kiimaiset poliisit kohautti 1990-luvulla jopa eduskunnassa, jossa pelättiin, että sarja pilaa virkavallan maineen. Ensiesityksensä jälkeen sarjaa ei koskaan uusittu. Nyt se on katsottavissa Areenassa.

Voit samalla kertoa, millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa. Paina "lähetä", ja palautteesi lähetetään anonyymisti Areena-toimitukselle.

Millaisia ohjelmia haluat nähdä Areenassa?

Päivitetty 17.2.2018 ja 27.2.2018: Lisätty linkkejä artikkelin loppuun.

Päivitetty 3.3.2018 klo 23.50: Lisätty linkkejä artikkelin loppuun.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua