Hyppää pääsisältöön

Näin sinäkin pääset mukaan megasuosittuun SuomiLOVE-konserttiin

SuomiLOVEn 4. kauden päätöskonsertti järjestetään lauantaina 17.2.
SuomiLOVEn 4. kauden päätöskonsertti järjestetään lauantaina 17.2. SuomiLOVE

SuomiLOVEn some-kanavissa luvassa valtava määrä extra-sisältöä, jota ei nähdä televisiossa. Tervetuloa vierailemaan konsertin backstagella!

SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu lauantaina massiiviseen, 1,5 tuntia kestävään päätöskonserttiin. Se lähetetään suorana TV1:ssä kello 21.15 alkaen. Tunnelmaan pääsee virittäytymään heti aamusta, sillä SuomiLOVEn some-kanavissa julkaistaan koko päivän ajan ainutkertaista materiaalia ja haastatteluja konsertin kulisseista ja backstagelta.

Konsertissa, joka myytiin loppuun hetkessä, esiintyy lukuisia maamme ykkösartisteja. Etukäteen on paljastettu vain osa nimistä: tässä vaiheessa tiedetään, että Erin, Laura Närhi, Ellinoora ja Haloo Helsinki! esiintyvät lauantaisessa konsertissa. Kappaleet esitetään konsertissa isosti, sillä maailman parhaan LOVEbandin lisäksi mukana ovat Vantaan Viihdeorkesti Ensemblen 12-henkinen jousiorkesteri ja upea 20-henkinen Higher Ground -kuoro.

Kauden päätös on kuitenkin enemmän kuin suora konsertti. SuomiLOVEn somekanavista pääsee seuraamaan koko lauantaipäivän ajan tapahtumia Lahden Sibeliustalossa - ja sen kulisseissa.

Esimerkiksi SuomiLOVEn Instagram- ja Facebook-tileillä vieraillaan konserttitalon backstagella ja seurataan, miten tähtiartistit, juontajat ja SuomiLOVEn tekijät rakentavat megasuosittua konserttia.

Tarinansa kertoneet valokeilassa

Konsertin yhteydessä nostetaan hattua kaikille niille ihanille ihmisille, jotka ovat kertoneet tarinansa tällä kaudella SuomiLOVEssa. Heidät on kutsuttu Sibeliustalolla ennen konsertin järjestettävään kutsuvierastilaisuuteen.

Kutsuvierastilaisuudessa muistellaan kauden aikana koskettaneita tarinoita ja musiikkiesityksiä sekä kuullaan, mitä tarinansa kertoneille kuuluu nyt. SuomiLOVEn some-kanavien kautta pääsee näkemään, keitä kaikkia on paikalla!

Ota SuomiLOVEn Facebook seurantaan tästä!

SuomiLOVE Instagramissa: @suomiloveyle

Lisää ohjelmasta

 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!